Fudbalski klub Vojvodina danas je počeo podelu sezonskih ulaznica zdravstvenim radnicima.

Predsednik FK Vojvodina Dragoljub Samardžić i fudbaler Dejan Zukić danas su uručili sezonske ulaznice glavnom tehničaru Centra za patologiju i histologiju Kliničkog centra Vojvodine Stevi Maliću i glavnom tehničaru Centra za virusologiju na Institutu za javno zdravlje Vojvodine Dušku Pašiću.

Na konferenciji za medije najpre je govorio predsednik FK Vojvodina Dragoljub Samardžić, koji je istakao značaj današnjeg dana i od srca se zahvalio svim zdravstvenim radnicima koji su brinuli o nama tokom pandemije.

– Danas je u Vojvodini veliki dan, koji ćemo upisati zlatnim slovima, jer je došao trenutak da ispunimo obećanje koje smo dali pre godinu dana. Danas ćemo početi podelu od 700 pretplatnih sezonskih karata našim medicinskim radnicima, prijateljima iz našeg grada i mi se iskreno nadamo da će oni biti i naši navijači. Onako kako su nas bodrili kada je svima nama bilo najteže , očekujemo da ćemo na našoj istočnoj tribini, gde će biti njihova nova mesta, opet imati njihovu podršku, snagu i njihovu veštinu. Danas je dan kada svi mi možemo da kažemo jedno veliko „hvala“, svima njima, koji su u najtežim vremenima spašavali živote naših najdražih. Čuvali su nas, bili do kraja nesebični, nosili skafandere, nisu pitali još koliko i do kada, i uspeli su da nas odbrane od jedne od najopasnijih bolesti. U ime FK Vojvodina i u ime svih klubova u Srbiji kažem još jedno veliko „hvala“ od srca, za sve što se učinili za nas – rekao je predsednik FK Vojvodina Dragoljub Samardžić.

Prisutnima se potom obratio i glavni tehničar u centru za patologiju i histologiju na Kliničkom centru Vojvodine Steva Malić. On se od srca zahvalio za velikodušan poklon „stare dame“.

– Želim da se zahvalim upravi FK Vojvodina na ovom velikodušnom poklonu. Svima nama, medicinskim radnicima, koji smo od početka bili suočeni sa svim pozitivnim kovid pacijentima, ovo je zaista velika čast. S obzirom na to da je većina nas iz Novog Sada, FK Vojvodina za nas ima poseban značaj. Klubu želimo da u novoj sezoni ima mnogo uspeha, da završe na što boljem plasmanu na tabeli, a posebno želimo da budu uspešni u kvalifikacijama, a nadamo se kasnije i u grupnoj fazi Lige konferencije – poručio je Steva Malić.

Za kraj, FK Vojvodina zahvalio se i glavni tehničar Centra za virusologiju na Institutu za javno zdravlje Vojvodine Duško Pašić.

– FK Vojvodina je prepoznao trud i zalaganje medicinskih radnika tokom pandemije i zahvaljujem se u ime svih nas. Želim im puno sreće u prvenstvu Srbije i u nastavku kvalifikacija evorpskih takmičenja – zaključio je Duško Pašić.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Politika privatnosti.
I Accept