Ветерани Војводине у среду су одиграли пријатељску утакмицу против ветерана фудбалског клуба Борац из Старчева, поводом традиционалних Дана дружења који се тренутно одржавају у овом месту.

Љубазни домаћини из Старчева врло срдачно су угостили ветеране Војводине, захваливши им се на томе што су прихватили њихов позив за одигравање пријатељског меча, а ништа мање задовољство због доласка у Старчево изразили су и представници Удружења ветерана ФК Војводина, на челу са председником Васом Пушибрком.

По завршетку утакмице, уследило је популарно „треће полувреме“ и дружење у клупском ресторану, где су, уз песму и вечеру, представници двеју екипа разменили пригодне поклоне и изразили наду да се слично дружење понови и у скоријој будућности, али овога пута у ФЦ „Вујадин Бошков“.

Наравно, резултат са овог меча није у првом плану, али остаће забележено да је победа припала ветеранима Војводине, који су свог домаћина савладали резултатом 1:7, уз голове Чековића, Аурелија Рашиована, Миће Врањеша (2), Дракулића (2) и Секуле Рашиована.

На овом мечу, ветерани „старе даме“ су наступили у саставу: Васић, Ћурко, М. Врањеш, Чековић, С. Рашиован, А. Рашиован, Б. Врањеш, Грујин, Бакић, Здравковић и Дракулић, док су ветерани Борца из Старчева играли у саставу: Лапић, Милићев, Николић, Ћалић, А. Филиповић, С. Филиповић, Симанић, Дехељан, Вуковић, Матијашевић и Милосављевић (касније су играли још и Букумируц, Ћирковић, Стојчев, Смиљанић, Ђорђевић и Добросављевић).