Фудбалски клуб Војводина и компанија „Вода Врњци“ АД данас су потписали уговор о спонзорству, по којем је Вода Врњци постала нови спонзор ФК Војводина.

Вода Врњци је пореклом са извора Врњачке Бање и флашира се од 1970. године, а њена вода благотворно утиче на организам и помаже у борби против разних болести.

Председник ФК Војводина Драгољуб Збиљић истакао је задовољство због тога што се компанија Вода Врњци АД придружила кругу спонзора „старе даме“ и нагласио да је од ове фирме добио велику подршку већ првог дана када је дошао на чело Војводине.

– Посебно ми је задовољство што данас имам прилику да угостим компанију Вода Врњци. Ја сам 27. маја изабран за председника ФК Војводина, већ 28. сам од Воде Врњци добио усмену подршку, а 30. и прву количину воде за наше потребе. То није само комерцијална подршка, која нам доста значи, већ за мене лично и мотивациона, односно порука да ће компанија Вода Врњци свим срцем подржати наш пројекат. Енергија у нашем клубу је на јако високом нивоу, а то је све кренуло 27-28. маја, добрим делом и захваљујући Води Врњци. Надам се да ћемо на великим мечевима бити заједно у ложи и уживати у лепим партијама наших играча – изјавио је Збиљић.

Наравно, задовољство због потписивања уговора са ФК Војводина изразио је и комерцијални директор Воде Врњци АД Душан Вучић.

– Велика је част постати партнер фудбалског клуба Војводина, који постоји преко 100 година, односно повезати два предузећа која трају дуги низ година, препозната су на тржишту и имају заједнички циљ да остваре највећа могућа достигнућа, што у спорту, што у развијању воде. Са становишта воде, она је потребна сваком спортисти за хидратацију. Нама је битно то што желимо да учествујемо у развијању свих нових и старих фудбалера и подмлатка и да осетимо заједнички дух традиције нашег бренда, али и бренда ФК Војводина. Господину Збиљићу се захваљујем на шанси да постанемо партнери и надам се да ћемо у овој, али и наредним сезонама наступати заједно, ређати успехе и постићи све оно што можемо – рекао је Вучић.