Fudbalski klub Vojvodina i kompanija „Voda Vrnjci“ AD danas su potpisali ugovor o sponzorstvu, po kojem je Voda Vrnjci postala novi sponzor FK Vojvodina.

Voda Vrnjci je poreklom sa izvora Vrnjačke Banje i flašira se od 1970. godine, a njena voda blagotvorno utiče na organizam i pomaže u borbi protiv raznih bolesti.

Predsednik FK Vojvodina Dragoljub Zbiljić istakao je zadovoljstvo zbog toga što se kompanija Voda Vrnjci AD pridružila krugu sponzora „stare dame“ i naglasio da je od ove firme dobio veliku podršku već prvog dana kada je došao na čelo Vojvodine.

– Posebno mi je zadovoljstvo što danas imam priliku da ugostim kompaniju Voda Vrnjci. Ja sam 27. maja izabran za predsednika FK Vojvodina, već 28. sam od Vode Vrnjci dobio usmenu podršku, a 30. i prvu količinu vode za naše potrebe. To nije samo komercijalna podrška, koja nam dosta znači, već za mene lično i motivaciona, odnosno poruka da će kompanija Voda Vrnjci svim srcem podržati naš projekat. Energija u našem klubu je na jako visokom nivou, a to je sve krenulo 27-28. maja, dobrim delom i zahvaljujući Vodi Vrnjci. Nadam se da ćemo na velikim mečevima biti zajedno u loži i uživati u lepim partijama naših igrača – izjavio je Zbiljić.

Naravno, zadovoljstvo zbog potpisivanja ugovora sa FK Vojvodina izrazio je i komercijalni direktor Vode Vrnjci AD Dušan Vučić.

– Velika je čast postati partner fudbalskog kluba Vojvodina, koji postoji preko 100 godina, odnosno povezati dva preduzeća koja traju dugi niz godina, prepoznata su na tržištu i imaju zajednički cilj da ostvare najveća moguća dostignuća, što u sportu, što u razvijanju vode. Sa stanovišta vode, ona je potrebna svakom sportisti za hidrataciju. Nama je bitno to što želimo da učestvujemo u razvijanju svih novih i starih fudbalera i podmlatka i da osetimo zajednički duh tradicije našeg brenda, ali i brenda FK Vojvodina. Gospodinu Zbiljiću se zahvaljujem na šansi da postanemo partneri i nadam se da ćemo u ovoj, ali i narednim sezonama nastupati zajedno, ređati uspehe i postići sve ono što možemo – rekao je Vučić.