Фудбалери Војводине данас су и званично почели припреме за сезону 2021/22.

У ФЦ „Вујадин Бошков“ на прозивци се појавило 40 играча, а њима су се обратили председник Драгољуб Самарџић, члан УО Љубомир Апро, спортски директор Љубиша Дунђерски и шеф стручног штаба Славољуб Ђорђевић.

Председник клуба најпре је пожелео играчима добро здравље и успешну сезону, потом је представио новог шефа стручног штаба Славољуба Ђорђевића и новог спортског директора Љубишу Дунђерског.

– Наша нова политика је младост и очување стандарда, резултата и угледа клуба. Срећни смо што имам младост испред нас, а на вама је да то наше велико поверење оправдате и да се заједно радујемо новим успесима. Новог шефа струке и новог спортског директора једногласно је изабрао Управни одбор, имају нашу максималну подршку, а молимо и вас да заједно са њима радите и да резултате и форму ускладите са жељама и амбиција клуба – рекао је председник Драгољуб Самарџић.

Члан УО Љубомир Апро сложио се са речима председника о новој политици клуба.

– Прошле сезоне смо имали више тих искусних, сада ћемо спојити младост и искуство и да на тај начин нађемо неку нову меру. Сви ћете добити шансу, шеф струке ће то одредити, али идеалан спој јесу младост и иксуство – нагласио је Љубомир Апро.

Спортски директор Љубиша Дунђерски отворено је поручио играчима да ће од данас бити на располагању екипи у сваком тренутку.

– Мени је част што сам се вратио у свој матични клуб. Све што вам буде потребно, од данас, ја сам ту. За било какве разговоре и проблеме, стојим на располагању, јавите се да заједно будемо оно што треба да будемо. Ви сте пре свега обични људи и још бољи фудбалери и од мене од данас имате максималну подршку. Слаб сам говорник, али сам одличан радник. На терену ћете имати врхунске услове за рад и максимално поштовање према свима вама, прво као људима, па онда као играчима – истакао је Љубиша Дунђерски.

Тренер Славољуб Ђорђевић пожелео је својим новим играчима успешну сезону и подвукао да је код њега кључ успеха – дисциплина.

– Правило је јако просто – мало ћемо да причамо, више ћемо да радимо. Ја имам своја правила, мени је дисциплина све. Ћутимо, радимо, боримо се, то ја тражим од вас, то од мене тражи клуб. Нико није изнад клуба, ниједан играч, ни тренер ни стручни штаб. Битан је само терен и да остваримо циљеве које ћемо данас одредити. За све што могу да будем ту, мој телефон ће за вас бити доступан 24 часа – закључио је Славољуб Ђорђевић, након чега је са играчима одрадио први тренинг.

Списак играча на почетку припрема за сезону 2021/22:

1. Никола Симић
2. Немања Тороман
3. Горан Вуклиш
4. Марко Бјековић
5. Младен Деветак
6. Стефан Ђорђевић
7. Владимир Ковачевић
8. Игор Јеличић
9. Лазар Стојсављевић
10. Марко Луковић
11. Никола Мирић
12. Лука Кљајић
13. Александар Буснић
14. Новица Максимовић
15. Вељко Симић
16. Мирко Топић
17. Богдан Младеновић
18. Дејан Зукић
19. Миљан Вукадиновић
20. Владимир Милетић
21. Владан Новевски
22. Урош Кабић
23. Михајло Нешковић
24. Немања Човић
25. Александар Месаровић
26. Вукашин Богдановић
27. Момчило Мркаић
28. Никола Павлица
29. Ранко Пушкић
30. Стефан Дражић
31. Марко Мандић
32. Ђорђе Пантелић
33. Вељко Јеленковић
34. Вељко Богдановић
35. Немања Ивановић
36. Матвеј Мартинкевич
37. Петар Павлићевић
38. Драган Кокановић
39. Милан Видаков
40. Небо Јуниор

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Политика приватности.
I Accept