Фудбалери Војводине победили су екипу Хероја из Београда резултатом 8:0 (4:0), у пријатељском мечу одиграном у Ветернику.

Пред око 100 гледалаца у ФЦ „Вујадин Бошков“, стрелци за Вошу били су Ђуричин у деветом и 20, Кокир у 13, Вучић у 34. и 58 (п), Мартинкевич у 47. и Топић у 56. и 85. минуту.

Екипе су наступиле у саставима:

Војводина: Тороман (од 62. Дражић) – Лазаревић (од 62. Васиљев), Ђ. Ђурић (од 59. Ђурковић), Станисављевић (од 46. Иван), Вучић – Филиповић, Топић – Ђуричин (од 46. Д. Ђурић), Пантић (од 62. Радмиловић), Кокир – Николић (од 46. Мартинкевич).

Херој: Ивановић (од 46. Стојић) – Савановић (од 46. Младеновић), Видовић (од 46. Поповић), Шестић, Сајић – Стаменковић, Ристовић (од 46. Стегњајић), Лончаревић (од 46. Драгичевић), Стојановић (од 46. Стефановић) – Благојевић (од 46. Мијовић), Амброс (од 45. Станић).

Већ у деветом минуту, било је 1:0 за Вошу. Николић је сјајно проиграо Ђуричина, који је утрчао у шеснаестерац и рутински савладао Ивановића. Само четири минута касније, црвено-бели су постигли и други погодак, а овога пута, Николић је проиграо Кокира, који је из сличне позиције као и Ђуричин повисио предност свог тима.

У 18. минуту, врло лако је могло бити 3:0 за Војводину, пошто су, након корнера који је извео Ђуричин, са свега два-три метра удаљености од гола ударце упутили најпре Николић, а потом и Станисављевић, али је голман Ивановић у оба наврата одлично одбранио.

Ипак, само два минута касније, Воша је постигла и трећи погодак. На десној страни терена, Ђуричин је дриблингом прошао поред свог чувара и потом лако савладао Ивановића.

Нова шанса за „стару даму“ виђена је у 33. минуту, када је Лазаревић добро проиграо Ђуричина, а он изашао сам испред голмана и шутирао са око седам-осам метара искоса, али је лопта прошла неколико центиметара поред стативе. Међутим, само минут касније, црвено-бели су постигли нови гол.

Овога пута, са леве стране терена, Вучић је ушао у шеснаестерац и прецизним ударцем по земљи послао лопту у даљи доњи угао Ивановићевог гола.

У 42. минуту, после доброг продора Пантића и убачене лопте од стране Ђуричина, Николић је шутирао са око седам-осам метара, али је Ивановић одбранио.

Ипак, већ у 47. минуту, Мартинкевич је искористио одличан центаршут Лазаревића и главом постигао пети гол за свој тим, а на шести погодак се чекало до 56. минута, када је Топић шутирао са око 22-23 метра и изненадио голмана Стојића.

Само два минута касније, судија Марко Гњатовић досудио је пенал за Војводину и то након прекршаја Стаменковића над Вучићем. Управо је Вучић извео најстрожу казну и повисио предност црвено-белих на убедљивих 7:0.

У 69. минуту, Воша је имала нову прилику и то најпре преко Кокира, а потом и преко Радмиловића, али је у оба наврата голман Стојић одлично одбранио њихове ударце.

Коначних 8:0 за Војводину у 85. минуту поставио је Топић, сјајним ударцем у рашље противничког гола са преко 20 метара.