Фудбалери Војводине допутовали су у Аустрију, где их сутра очекује реванш меч трећег кола квалификација за Лигу конференције против ЛАСК-а из Линца.

Након пријатног чартер лета из Београда, који је трајао нешто мање од два сата, црвено-бели су слетели на аеродром у Клагенфурт, а одатле аутобусом отишли до 40 километара удаљеног Филаха, где су се сместили у хотел са четири звездице „Voco Villach & Congress Center“.

Након што су се сместили у хотел, фудбалери, чланови стручног штаба и остали из делегације ФК Војводина су имали организован ручак, а вечерас је предвиђен и тренинг на стадиону „Хипо груп арена“ (познат и као „Вортерзе“) у Клагенфурту, капацитета 30.000 места, на којем ће сутра од 21 час бити одигран меч између ЛАСК-а и „старе даме“. За ову утакмицу, биће отворена само једна трибина, тако да се не очекује посета већа од неколико хиљада гледалаца.

Заједно са играчима и члановима стручног штаба, у Аустрију су допутовали и председник ФК Војводина Драгољуб Самарџић, члан Управног одбора Љубомир Апро и поједини чланови клупског менаџмента и администрације.

Сутрашњу утакмицу, навијачи Војводине и сви остали љубитељи фудбала у Србији моћи ће да гледају у директном преносу на другом програму Радио-телевизије Србије, као и на другом каналу телевизије Арена спорт.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Политика приватности.
I Accept