Fudbaleri Vojvodine doputovali su u Austriju, gde ih sutra očekuje revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencije protiv LASK-a iz Linca.

Nakon prijatnog čarter leta iz Beograda, koji je trajao nešto manje od dva sata, crveno-beli su sleteli na aerodrom u Klagenfurt, a odatle autobusom otišli do 40 kilometara udaljenog Filaha, gde su se smestili u hotel sa četiri zvezdice „Voco Villach & Congress Center“.

Nakon što su se smestili u hotel, fudbaleri, članovi stručnog štaba i ostali iz delegacije FK Vojvodina su imali organizovan ručak, a večeras je predviđen i trening na stadionu „Hipo grup arena“ (poznat i kao „Vorterze“) u Klagenfurtu, kapaciteta 30.000 mesta, na kojem će sutra od 21 čas biti odigran meč između LASK-a i „stare dame“. Za ovu utakmicu, biće otvorena samo jedna tribina, tako da se ne očekuje poseta veća od nekoliko hiljada gledalaca.

Zajedno sa igračima i članovima stručnog štaba, u Austriju su doputovali i predsednik FK Vojvodina Dragoljub Samardžić, član Upravnog odbora Ljubomir Apro i pojedini članovi klupskog menadžmenta i administracije.

Sutrašnju utakmicu, navijači Vojvodine i svi ostali ljubitelji fudbala u Srbiji moći će da gledaju u direktnom prenosu na drugom programu Radio-televizije Srbije, kao i na drugom kanalu televizije Arena sport.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Politika privatnosti.
I Accept