Фудбалери Војводине допутовали су у Паневежис, где их сутра очекује меч против истоименог тима у другом колу квалификација за Лигу конференције.

Двочасовним чартер летом са аеродрома „Никола Тесла“, црвено-бели су допутовали у Каунас, одакле су се аутобусом пребацили до сат и по времена удаљеног Паневежиса и сместили се у хотел, а одмах потом планиран је и тренинг на стадиону на којем ће се играти меч.

Шеф стручног штаба Војводине Славољуб Ђорђевић је одлучио да на пут поведе 20 играча, а то су: Горан Вуклиш, Никола Симић, Александар Буснић, Лука Цуцин, Новица Максимовић, Мирко Топић, Владимир Ковачевић, Душан Стевановић, Урош Кабић, Владан Новевски, Младен Деветак, Владимир Милетић, Вељко Симић, Момчило Мркаић, Дејан Зукић, Немања Човић, Небојша Бастајић, Игор Јеличић, Лазар Стојсављевић и Никола Мирић.

Осим играча и чланова стручног штаба, у Паневежис су допутовали још и председник ФК Војводина Драгољуб Самарџић, члан Управног одбора Љубомир Апро, председник Скупштине клуба Милан Н. Ђукић, као и поједини чланови клупског менаџмента и администрације.

Утакмица између Паневежиса и Војводине игра се сутра од 17:30 часова на стадиону „Аукштаитија“, уз директан пренос на другом програму Радио-телевизије Србије.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Политика приватности.
I Accept