Fudbaleri Vojvodine doputovali su u Panevežis, gde ih sutra očekuje meč protiv istoimenog tima u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencije.

Dvočasovnim čarter letom sa aerodroma „Nikola Tesla“, crveno-beli su doputovali u Kaunas, odakle su se autobusom prebacili do sat i po vremena udaljenog Panevežisa i smestili se u hotel, a odmah potom planiran je i trening na stadionu na kojem će se igrati meč.

Šef stručnog štaba Vojvodine Slavoljub Đorđević je odlučio da na put povede 20 igrača, a to su: Goran Vukliš, Nikola Simić, Aleksandar Busnić, Luka Cucin, Novica Maksimović, Mirko Topić, Vladimir Kovačević, Dušan Stevanović, Uroš Kabić, Vladan Novevski, Mladen Devetak, Vladimir Miletić, Veljko Simić, Momčilo Mrkaić, Dejan Zukić, Nemanja Čović, Nebojša Bastajić, Igor Jeličić, Lazar Stojsavljević i Nikola Mirić.

Osim igrača i članova stručnog štaba, u Panevežis su doputovali još i predsednik FK Vojvodina Dragoljub Samardžić, član Upravnog odbora Ljubomir Apro, predsednik Skupštine kluba Milan N. Đukić, kao i pojedini članovi klupskog menadžmenta i administracije.

Utakmica između Panevežisa i Vojvodine igra se sutra od 17:30 časova na stadionu „Aukštaitija“, uz direktan prenos na drugom programu Radio-televizije Srbije.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Politika privatnosti.
I Accept