Иако је за фудбалере Војводине полусезона завршена након утакмице против Радничког 1923 одигране у суботу, због никад дуже зимске паузе, шеф стручног штаба црвено-белих Милан Раставац је одлучио да играчи још неко време остану на окупу и тренирају, а у недељу ће одиграти и пријатељску утакмицу.

У 14 часова по српском времену, Војводина ће гостовати у румунском граду Араду, где ће на стадиону „Франсис Нојман“ одиграти пријатељски меч против домаће УТА-е, тренутно 14-пласиране екипе румунске Лиге 1. Реч је о клубу који је шест пута био шампион Румуније и два пута освојио Куп ове земље и за који наступа бивши фудбалер Војводине Марко Вукчевић, а са којим је „стара дама“ последњи пут одмерила снаге током летошњих припрема у Словенији, када је, головима Радомира Милосављевића и Небојше Бастајића, победила резултатом 2:1.

Утакмицу ће директно преносити локалана ТВ Арад, а гледаоци у Србији ће моћи да гледају утакмицу преко њихове Фејсбук странице на линку: https://www.facebook.com/TVAradOfficial/