Iako je za fudbalere Vojvodine polusezona završena nakon utakmice protiv Radničkog 1923 odigrane u subotu, zbog nikad duže zimske pauze, šef stručnog štaba crveno-belih Milan Rastavac je odlučio da igrači još neko vreme ostanu na okupu i treniraju, a u nedelju će odigrati i prijateljsku utakmicu.

U 14 časova po srpskom vremenu, Vojvodina će gostovati u rumunskom gradu Aradu, gde će na stadionu „Fransis Nojman“ odigrati prijateljski meč protiv domaće UTA-e, trenutno 14-plasirane ekipe rumunske Lige 1. Reč je o klubu koji je šest puta bio šampion Rumunije i dva puta osvojio Kup ove zemlje i za koji nastupa bivši fudbaler Vojvodine Marko Vukčević, a sa kojim je „stara dama“ poslednji put odmerila snage tokom letošnjih priprema u Sloveniji, kada je, golovima Radomira Milosavljevića i Nebojše Bastajića, pobedila rezultatom 2:1.

Utakmicu će direktno prenositi lokalana TV Arad, a gledaoci u Srbiji će moći da gledaju utakmicu preko njihove Fejsbuk stranice na linku: https://www.facebook.com/TVAradOfficial/