Фудбалери Војводине ремизирали су са бањалучким Борцем резултатом 1:1 у пријатељском сусрету на „Карађорђу“.

Стрелац јединог гола за Вошу био је Никола Чумић у 54. минуту.

Екипе су наступиле у следећим саставима:

Војводина: Царевић (од 78. Тороман), Лазаревић (од 78. Бјековић), Траоре (од 78. Тањга), Црномарковић (од 69. Јеличић), Антонијевић (од 69. Букинац), Зукић (од 78. Јовановић), Милосављевић (од 69. Милетић), Николић (од 62. Буснић), Радуловић (од 46. Вукчевић), Чумић (од 69. Ивановић), Малбашић (од 32. Барај).

Борац: Цветковић, Квржић, Ћелић, Јокић, Ерера, Предраговић, Барски, Михајловић, Кортес, Благић, Чавић. Играли су још: Фићовић, Терзић, Макарић, Пејовић, Пишек, Ђекић, Вуковић.

Прву шансу на утакмици имали су гости у седмом минуту, после акције и повратне по десној страни, Кортес је шутирао са 10 метара, на месту је био Царевић.

Уследио је период када је Војводина имала лопту у својим ногама, али није долазила до опасне зоне, док је Борац претио из контри, међутим, није било опасности по гол Лазара Царевића.

На истеку пола часа игре, терен је због повреде напустио Филип Малбашић, а заменио га је Ив Барај. Воша је најбољу акцију креирала у самом финишу првог полувремена, Чумић је остао сам на левом боку, одлучио је да несебично центрира на другу стативу, али је лопта отишла у гол аут.

Воша је најбољу шансу од почетка утакмице имала у 50. минуту када је Николић центрирао са десног бока, а Чумић са десетак метара шутирао из прве преко гола. Само два минута касније Воша је имала још бољу шансу, Барај је побегао одбрани и изашао сам на голмана, али није најбоље примио и гађао, па је Цветковић зауставио његов ударац.

Вошина иницијатива исплатила се у 54. минуту када је капитен Никола Чумић после додавања Милосављевића са 20 метара погодио сам леви угао за 1:0.

Борац је убрзо имао најбољу шансу да постигне гол и изједначи, после оштре лопте са десне стране, Терзић је са 12 метара гађао замало поред стативе.

Бањалучани су у самом финишу, у 90. минуту успели да дођу до изједачења, након центаршута са десне стране, Пејовић је главом скренуо лопту у сам десни угао немоћног Торомана за коначних 1:1.