Fudbaleri Vojvodine remizirali su sa banjalučkim Borcem rezultatom 1:1 u prijateljskom susretu na „Karađorđu“.

Strelac jedinog gola za Vošu bio je Nikola Čumić u 54. minutu.

Ekipe su nastupile u sledećim sastavima:

Vojvodina: Carević (od 78. Toroman), Lazarević (od 78. Bjeković), Traore (od 78. Tanjga), Crnomarković (od 69. Jeličić), Antonijević (od 69. Bukinac), Zukić (od 78. Jovanović), Milosavljević (od 69. Miletić), Nikolić (od 62. Busnić), Radulović (od 46. Vukčević), Čumić (od 69. Ivanović), Malbašić (od 32. Baraj).

Borac: Cvetković, Kvržić, Ćelić, Jokić, Erera, Predragović, Barski, Mihajlović, Kortes, Blagić, Čavić. Igrali su još: Fićović, Terzić, Makarić, Pejović, Pišek, Đekić, Vuković.

Prvu šansu na utakmici imali su gosti u sedmom minutu, posle akcije i povratne po desnoj strani, Kortes je šutirao sa 10 metara, na mestu je bio Carević.

Usledio je period kada je Vojvodina imala loptu u svojim nogama, ali nije dolazila do opasne zone, dok je Borac pretio iz kontri, međutim, nije bilo opasnosti po gol Lazara Carevića.

Na isteku pola časa igre, teren je zbog povrede napustio Filip Malbašić, a zamenio ga je Iv Baraj. Voša je najbolju akciju kreirala u samom finišu prvog poluvremena, Čumić je ostao sam na levom boku, odlučio je da nesebično centrira na drugu stativu, ali je lopta otišla u gol aut.

Voša je najbolju šansu od početka utakmice imala u 50. minutu kada je Nikolić centrirao sa desnog boka, a Čumić sa desetak metara šutirao iz prve preko gola. Samo dva minuta kasnije Voša je imala još bolju šansu, Baraj je pobegao odbrani i izašao sam na golmana, ali nije najbolje primio i gađao, pa je Cvetković zaustavio njegov udarac.

Vošina inicijativa isplatila se u 54. minutu kada je kapiten Nikola Čumić posle dodavanja Milosavljevića sa 20 metara pogodio sam levi ugao za 1:0.

Borac je ubrzo imao najbolju šansu da postigne gol i izjednači, posle oštre lopte sa desne strane, Terzić je sa 12 metara gađao zamalo pored stative.

Banjalučani su u samom finišu, u 90. minutu uspeli da dođu do izjedačenja, nakon centaršuta sa desne strane, Pejović je glavom skrenuo loptu u sam desni ugao nemoćnog Toromana za konačnih 1:1.