Фудбалери Војводине изгубили су на гостовању од екипе Вождовца резултатом 3:1 (1:1) у 19. колу Супер лиге Србије.

Стрелац јединог поготка за Војводину био је Миљан Вукадиновић у 23. минуту, док су за Вождовац погађали Ивезић у 22, Милосављевић у 74. и Вујновић у 78. минуту.

Екипе су наступиле у следећим саставима:

Вождовац: Прековић, Миловић, Станисављевић (од 83. Ајдиновић), Ласицкас, Пантовић, Вујновић, Милојевић (од 72. Милосављевић), Пуртић (од 83. Ф. Станисављевић), Машовић (од 72. Мијаиловић), Ивезић, Хајдин.

Војводина: Н. Симић (од 29. Вуклиш) – Јеличић, Ковачевић, Копитовић, Деветак – Максимовић, Буснић (од 71. Топић) – Вукадиновић, Човић, В. Симић – Мркаић (од 56. Бастајић).

Вождовац је био нешто офанзивнији у уводним минутима и два пута је припретио преко Машовића. У 19. минуту Милојевић је прошао по левом крилу и центрирао до Станисављевића који је савладао Николу Симића, али је из ВАР собе стигла сигнализација да је приликом пријема играо руком.

Ипак, два минута касније, Вождовац је повео, Станисављевић је центрирао на прву стативу из корнера, а Ивезић главом матирао Симића за 1:0.

Међутим, Воша је успела брзо да одговори, у 24. минуту Буснић је украо лопту Милојевићу и проиграо Вукадиновића, који је сјајно прошао, шутирао у супротан угао, а Хајдин у жељи да испуца лопту, закуцао ју је под пречку за 1:1.

У 29. минуту Никола Симић се пожалио на повреду и морао је да напусти терен, па је на гол Војводине стао Горан Вуклиш. Управо се он истакао одличном интервенцијом у 42. минуту, Милојевић је снажно шутирао са тридесетак метара, али је Вуклиш зауставио његов ударац. Вождовац је још једном припретио у 44. минуту, Машовић је центрирао са левог бока, Вујновић је гађао главом, али је Вуклиш још једном одлично интервенисао.

Вождовац је имао блажу иницијативу и на старту другог полувремена, али није озбиљније припретио Вуклишу, осим што је Машовић и четврти пут упутио ударац ка голу Војводине.

С друге стране, Војводина је тешко проналазила простор у одбрани Вождовца, домаћи су тактички одлично стајали, па је Славољуб Ђорђевић увео Бастајића уместо Мркаића, потом и Топића уместо повређеног Буснића.

Вожводвац је поново повео у 74. минуту преко Милосављевића који је у игру ушао стотинак секунди раније. Он је искористио лошу реакцију Копитовића, украо лопту и потом лобовао Вуклиша за 2:1.

Само четири минута касније, Вождовац је постигао нови погодак, Станисављевић је извео прекид са десне стране, а Вујновић главом послао лопту у даљи угао за 3:1.

Воша је у финишу успела још једном да припрети, Топић је са 18 метара шутирао директно у голмана Вождовца.

До краја није било промене резултата, Вождовац је уписао три бода, а Воша и поред пораза остала на четвртој позицији са 29 бодова.