U 14. kolu Mocart Bet Super lige Srbije, fudbaleri Vojvodine u subotu u 19 časova dočekuju ekipu TSC-a na „Karađorđu“.

Tim povodom, u osnovnoj školi „Jovan Jovanović Zmaj“ u Sremskoj Kamenici, Voša je danas održala konferenciju za novinare pred ovaj meč, na kojoj su se predstavnicima medija, ali i učenicima obratili šef stručnog štaba „stare dame“ Milan Rastavac i fudbaler Nemanja Nikolić.

Trener Voše je optimista pred ovaj meč, iako je svestan da je rival izuzetno neugodan.

– Kao i u svaki meč i u ovaj ulazimo sa ambicijom da nadigramo, pobedimo protivnika i osvojimo tri boda, koji su nam izuzetno značajni. Najpre da bismo nastavili da se borimo za vrh tabele, ali i da u ovim utakmicama protiv direktnih konkurenata napravimo što veću razliku u odnosu na njih. Ne očekujemo da će utakmica biti laka, kao što nije bila nijedna do sada, ali se nadamo da ćemo naći situacije iz kojih ćemo uspeti da ugrozimo našeg rivala. TSC je jedna ozbiljna i uigrana ekipa, ozbiljan klub, koji je redovno u vrhu tabele i učesnik je evropskih takmičenja. Da bismo pobedili našeg sutrašnjeg rivala, potrebno nam je naše najbolje izdanje, a svakako da će nam sve biti lakše uz što veću podršku naših navijača – istakao je trener Milan Rastavac.

Napadač Vojvodine Nemanja Nikolić smatra da je TSC primer za sve klubove u srpskom fudbalu.

– Pred nama je jedan težak protivnik, ali se nadam da ćemo uspeti da ga pobedimo. Već dugi niz godina, TSC je pravi primer ostalim klubovima kako treba da funkcioniše srpski fudbal i zaista su doneli mnogo toga pozitivnog. Neće nam biti lako, ali polazimo od sebe i pripremamo se na najbolji mogući način da se prikažemo u što boljem izdanju. Ovim putem pozivam i sve navijače da dođu u što većem broju da nas podrže i pomognu da osvojimo značajna tri boda – rekao je Nemanja Nikolić.

Ulaznice za ovu utakmicu će se prodavati po cenama od 400 (zapad), 200 (istok) i 100 dinara (sever). Ulaznice za zapad će se prodavati na glavnoj blagajni stadiona (između zapadne i južne tribine), ulaznice za istok će se prodavati na blagajni na istočnoj tribini (pored restorana „Ognjište“), dok će se ulaznice za sever prodavati u šopu navijača Vojvodine na zapadnoj tribini „Karađorđa“. Blagajne će biti otvorene na dan meča, dva sata pre početka utakmice.

Ulaz na istočnu tribinu biće besplatan za sve koji dođu u obeležju FK Vojvodina (dres, majica, šal itd).