Фудбалери Војводине победили су екипу Татре резултатом 1:5 (0:3), у пријатељском мечу одиграном у Кисачу.

У утакмици која је одиграна поводом обележавања 90 година постојања ФК Татра, свако полувреме трајало је по 30 минута, а голове пред око 200 гледалаца су постигли Кокир у трећем и 23, Зукић у 18. и Мартинкевич у 49. и 54. за Војводину, односно Зељковић у 43. минуту за Татру.

Екипе су наступиле у саставима:

Татра: Муњез – Мартин (од 39. Вучковић), Грлица (од 39. Клајић), Јокић (од 39. Кулмановић), Ђекић (од 39. Зељковић) – Ожват (од 39. Јашовић), Пејашиновић, Булатовић, Граховац – Кеџо, Збуњчевић.

Војводина: Тороман (од 31. Дражић) – Станић, Ђурић, Иван, Вучић (од 31. Благојевић) – Филиповић (од 31. Батос), Топић – Радмиловић, Зукић, Кокир – Мартинкевич.

Војводина је повела већ у трећем минуту и то након лепог продора Кокира, који је најпре прошао поред двојице играча домаћина и потом прецизним ударцем са око 18 метара довео свој тим у вођство.

Већ у 18. минуту, било је 2:0 за Војводину, а овога пута је виђен још лепши погодак. Зукић је примио лопту на око 18 метара од гола ривала и најпре се са два одлична дриблинга изборио за позицију за шут, а потом упутио сјајан лоб ударац под пречку голмана Муњеза.

Само пет минута касније, Воша је постигла нови гол и то након лепог паса Топића у празан простор за Радмиловића, који је одиграо повратну лопту пред петерат, а тамо је на њу натрчао Кокир и без проблема је спровео у мрежу.

На другој страни, домаћини из Кисача узвратили су у 43. минуту. После набачене лопте у шеснаестерац Војводине, до ње је дошао Зељковић и прецизним ударцем са десетак метара успео да савлада Дражића.

Свега два минута касније, Зукић је на десној страни лепо проиграо Кокира, који је центрирао, а потом је ударац главом упутио Мартинкевич, али је Муњез одбранио.

Ипак, у 49. минуту, Војводина је стигла до четвртог поготка. Лепа акција црвено-белих завршена је пасом Кокира у шеснаестерац за Зукића, који је одиграо пас пред гол домаћина, а тамо је до ње дошао Мартинкевич и са два метра је рутински спровео у мрежу.

На нови гол чекало се свега пет минута. Са леве стране шеснаестерца Татре, борбени Топић успео је да одузме лопту једном противничком фудбалеру и потом центрира, што је искористио Мартинкевич и у паду упутио одличан ударац главом, након чега је лопта од пречке завршила у мрежи домаћег тима.

До краја меча, више није било прилика, те је утакмица завршена резултатом 1:5 у корист Војводине.