Фудбалери Војводине поражени су од екипе Партизана резултатом 2:0 (1:0), у дербију 25. кола Супер лиге Србије.

У мечу који је одигран без присуства гледалаца на стадиону Партизана, стрелац за Београђане био је Асано у 25. и 62. минуту.

Екипе су наступиле у саставима:

Партизан: В. Стојковић – Миљковић, С. Марковић, Вујачић, Обрадовић – Шћекић, Јојић – Асано (од 71. Бајбек), Натхо (од 63. Сума), Јовић (од 46. Л. Марковић) – Холендер.

Војводина: Н. Симић – Андрић, Бралић, Саничанин, Ђорђевић – Дринчић, Деветак (од 46. А. Стојковић) – Новевски (од 46. Бојић), В. Симић (од 62. Гемовић), Вукадиновић – Мркаић (од 62. Зукић).

Прва прилика на утакмици је виђена у седмом минуту, када је Асано одиграо повратни пас до Јојића, а он је шутирао из прве са око 11-12 метара искоса, али је лопта отишла неколико центиметара поред стативе. Међутим, у 25. минуту, домаћин је дошао до вођства.

Јојић је послао одличан пас у шеснаестерац Војводине ка Асану, који је утрчао у празан простор и прецизним ударцем са десетак метара искоса послао лопту у даљи доњи угао голмана Николе Симића.

У 44. минуту, Партизан је имао нову одличну прилику и то поново преко Асана, који је, након одличног паса од стране Натха, шутирао са око 12-13 метара, али је лопта отишла неколико центиметара поред стативе. Ипак, у 62. минуту, Партизан је удвостручио вођство.

Поново је Натхо послао пас ка Асану, који је прихватио лопту на око осам-девет метара од гола Војводине, окренуо се и повисио предност свог тима.

До краја меча, лопта је нешто више била у поседу фудбалера Војводине, који су покушавали да смање резултат и тако завршницу меча учине неизвеснијом, али правих прилика није било све до 93. минута, када је Дринчић извео слободан ударац, Владимир Стојковић одбранио, а потом је и Андрић натрчао на лопту, али је мрежа Партизана остала нетакнута, па је утакмица завршена резултатом 2:0 за домаћина.