Fudbaleri Vojvodine poraženi su od ekipe Partizana rezultatom 2:0 (1:0), u derbiju 25. kola Super lige Srbije.

U meču koji je odigran bez prisustva gledalaca na stadionu Partizana, strelac za Beograđane bio je Asano u 25. i 62. minutu.

Ekipe su nastupile u sastavima:

Partizan: V. Stojković – Miljković, S. Marković, Vujačić, Obradović – Šćekić, Jojić – Asano (od 71. Bajbek), Natho (od 63. Suma), Jović (od 46. L. Marković) – Holender.

Vojvodina: N. Simić – Andrić, Bralić, Saničanin, Đorđević – Drinčić, Devetak (od 46. A. Stojković) – Novevski (od 46. Bojić), V. Simić (od 62. Gemović), Vukadinović – Mrkaić (od 62. Zukić).

Prva prilika na utakmici je viđena u sedmom minutu, kada je Asano odigrao povratni pas do Jojića, a on je šutirao iz prve sa oko 11-12 metara iskosa, ali je lopta otišla nekoliko centimetara pored stative. Međutim, u 25. minutu, domaćin je došao do vođstva.

Jojić je poslao odličan pas u šesnaesterac Vojvodine ka Asanu, koji je utrčao u prazan prostor i preciznim udarcem sa desetak metara iskosa poslao loptu u dalji donji ugao golmana Nikole Simića.

U 44. minutu, Partizan je imao novu odličnu priliku i to ponovo preko Asana, koji je, nakon odličnog pasa od strane Natha, šutirao sa oko 12-13 metara, ali je lopta otišla nekoliko centimetara pored stative. Ipak, u 62. minutu, Partizan je udvostručio vođstvo.

Ponovo je Natho poslao pas ka Asanu, koji je prihvatio loptu na oko osam-devet metara od gola Vojvodine, okrenuo se i povisio prednost svog tima.

Do kraja meča, lopta je nešto više bila u posedu fudbalera Vojvodine, koji su pokušavali da smanje rezultat i tako završnicu meča učine neizvesnijom, ali pravih prilika nije bilo sve do 93. minuta, kada je Drinčić izveo slobodan udarac, Vladimir Stojković odbranio, a potom je i Andrić natrčao na loptu, ali je mreža Partizana ostala netaknuta, pa je utakmica završena rezultatom 2:0 za domaćina.