Фудбалери Војводине изгубили су у гостима од Спартака резултатом 2:0 у седмом колу Моцарт Бет Супер лиге Србије.

Екипе су наступиле у следећим саставима:

Спартак: Манојловић, Бабић (од 78. Мијић), Бијеловић, Керкез, Пријовић, Станојев (од 73. Ћаласан), Танасијевић, Тодороски (од 73. Тошески), Убипарип (од 65. Мудрински), Видаковић, Ђурасовић.

Војводина: Царевић, Лазаревић, Росић (од 80. Кајевић), Црномарковић, Бјековић (од 73. Бутраковић), Индио, Милосављевић (од 58. Николић), Радуловић, Зукић, Малбашић, Ивановић (од 58. Вукић).

Већ у трећем минуту Воша је имала велику прилику, Малбашић је послао повратни пас са леве стране, а Ивановић био замало непрецизан.

Ивановић је био у центру пажње и у осмом минуту, када је изблокиран после нове лепе акције и дуплог паса са Малбашићем, у наставку исте акције Лазаревић је шутирао преко пречке.

Након уводне иницијативе гостујуће екипе, Спартак је повео из прве прилике у 14. минуту. Након корнера који је са леве стране извео Станојев, Царевић је лоше проценио лет лопте, а на другој стативи на правом месту био је Видаковић.

Воша је узвратила у 17. минуту, Милосављевић је послао сјајну дубинску лопту, коју је Црномарковић пропустио и тако омогућио Зукићу да изађе сам пред гол, али је погодио стативу.

Воша је наставила да доминира, Спартак је нападао из контри, а из једне такве ситуације, у 23. минуту Тодороски је искоса са десне стране шутирао преко гола.

До одласка на одмор, Воша је била опаснији тим и имала још неколико прилика пред голом. Радуловић је у 39. минуту налетео на одбијену и са 18 метара шутирао преко пречке. Воша је најближа голу била у последњим тренуцима првог дела, Радуловић је послао пас кроз петерац, Ивановић је закачио лопту, а потом је Малбашић за неколико центиметара закаснио да погоди мрежу на другој стативи.

Воша је наставила да доминира и у наставку, али је Спартак опет из прве прилике дошао до новог гола. У 56. минуту, Убипарип је наместио лопту и са 22 метра погодио леви угао немоћног Царевића за 2:0.

Одмах након другог примљеног гола, тренер Војводине Ранко Поповић одлучио је да направи двоструку измену, Николић и Вукић су заменили Милосављевића и Ивановића.  Воша је у 65. минуту имала чист зицер да се врати у меч, Малбашић је након дуплог паса са Вукићем изашао сам пред гол, али је спољним делом стопала погодио стативу.

Три минута касније поново су милиметри делили Вошу од гола, Зукић је одложио до Вукића, чији је ударац закачио Керкеза и завршио тик поред стативе. Шансе су наставиле да се нижу, у 71. минуту Радуловићев ударац зауставио је голман Манојловић, да би потом у 79. Лазаревић искоса са десне стране погодио спољни део мреже.  До краја утакмице и Кајевић је гађао главом, али промене резултата није било.

У наредном колу, у суботу од 19 часова, Војводина дочекује екипу Јавора.