Фудбалери Војводине сутра путују у Турску, где ће у наредних 14 дана спровести главни део припрема за нову полусезону.

Као и прошле године, црвено-бели ће бити смештени у луксузном хотелу са пет звездица „Susesi Luxury Resort“ у Белеку, где ће имати идеалне услове за све оно што тренер Славољуб Ђорђевић и његов стручни штаб планирају током наредне две недеље.

Током боравка у Турској, црвено-бели ће одиграти четири пријатељске утакмице, а ривали ће им бити Нижњи Новгород (23. јануара), Сласк Вроцлав (26. јануара), Металист 1925 из Харкова (30. јануара) и Славија из Софије (трећег фебруара). Све утакмице биће уживо преношене на „Youtube“ каналу ФК Војводина и Новосадској телевизији, осим меча Војводина – Сласк, који ће преносити ТВ Арена.

За разлику од претходних година, овога пута, на припреме у Турску по први пут одлазе и омладинци Војводине. Они ће путовати заједно са првим тимом, с тим да ће, уместо у хотелу „Susesi Luxury Resort“ у Белеку, бити смештени у такође луксузном хотелу са пет звездица „Titanic Beach Lara“ у Гузелоби, која је од Белека удаљена око 20 километара.

Омладинци Воше ће на припремама такође одиграти четири пријатељске утакмице, а ривали ће им бити Локомотива У-21 из Москве (22. јануара), Краснодар У-21 (25. јануара), Форте Таганрог из Русије (29. јануара) и Капфенберг У-21 из Аустрије (другог фебруара).