Fudbaleri Vojvodine sutra putuju u Tursku, gde će u narednih 14 dana sprovesti glavni deo priprema za novu polusezonu.

Kao i prošle godine, crveno-beli će biti smešteni u luksuznom hotelu sa pet zvezdica „Susesi Luxury Resort“ u Beleku, gde će imati idealne uslove za sve ono što trener Slavoljub Đorđević i njegov stručni štab planiraju tokom naredne dve nedelje.

Tokom boravka u Turskoj, crveno-beli će odigrati četiri prijateljske utakmice, a rivali će im biti Nižnji Novgorod (23. januara), Slask Vroclav (26. januara), Metalist 1925 iz Harkova (30. januara) i Slavija iz Sofije (trećeg februara). Sve utakmice biće uživo prenošene na „Youtube“ kanalu FK Vojvodina i Novosadskoj televiziji, osim meča Vojvodina – Slask, koji će prenositi TV Arena.

Za razliku od prethodnih godina, ovoga puta, na pripreme u Tursku po prvi put odlaze i omladinci Vojvodine. Oni će putovati zajedno sa prvim timom, s tim da će, umesto u hotelu „Susesi Luxury Resort“ u Beleku, biti smešteni u takođe luksuznom hotelu sa pet zvezdica „Titanic Beach Lara“ u Guzelobi, koja je od Beleka udaljena oko 20 kilometara.

Omladinci Voše će na pripremama takođe odigrati četiri prijateljske utakmice, a rivali će im biti Lokomotiva U-21 iz Moskve (22. januara), Krasnodar U-21 (25. januara), Forte Taganrog iz Rusije (29. januara) i Kapfenberg U-21 iz Austrije (drugog februara).