Fudbaleri Čukaričkog i Vojvodine remizirali su rezultatom 1:1 (0:1) u 13. kolu Super lige Srbije.

Voša je povela golom Mrkaića u 44. minutu, a izjednačio je Tošić u 65.

Ekipe su igrale u sledećim sastavima:

Čukarički: Petrović, Tošić, Kovačević, Stevanović, Rakonjac, Kajević, Mijailović, Čolović, Savić (od 65. Lukić), Šapić, Kovač (od 65. Docić).

Vojvodina: N. Simić – Bjeković, Stevanović, Kopitović (od 67. Jeličić), Devetal – Topić, Busnić – Vukadinović (od 58. Novevski), Čović, V. Simić (od 80. Zukić) – Mrkaić (od 58. Bastajić).

Čukarički je preuzeo inicijativu na početku utakmice i imao tri dobre prilike preko Savića, ali se istakao Nikola Simić sa tri dobre intervencije.

Vojvodina je prvi put pripretila u 16. minutu, Bjeković je odlično prošao po desnom boku i vratio povratnu za Čovića, koji je iz odlične pozicije loše zahvatio loptu, iz popravnog pokušaja šutirao je makazicama preko gola.

Nakon još nekoliko neuspelih pokušaja Čukaričkog, Voša je u finišu prvog poluvremena povela, nakon centaršuta Simića sa desnog boka, Vukadinović je samo zakačio, a Mrkaić sačekao loptu na drugoj stativi i pogodio za 0:1.

Čukarički je nastavio da stvara šanse i u drugom poluvremenu, Savić je imao novu priliku, ali je ponovo na mestu bio Nikola Simić.

Trener Slavoljub Đorđević odlučio je da napravi dve promene da promeni tok utakmice, Mrkaića i Vukadinovića zamenili su Novevski i Bastajić, ali je ubrzo uzvratio i Saša Ilić koji je uveo Docića i Lukića.

U 66. minutu golman Vojvodine nije mogao ništa, nakon Docićevog kornera, Tošić je glavom od stative pogodio za 1:1.

Izjednačujući pogodak doneo je domaćima vetar u leđa, nastavili su da stvaraju šanse, a sledeću je imao Kajević, u situaciji jedan na jedan, Simić je zabeležio novu odbranu.

Voša je svoje šanse čekala iz kontri, u jednoj takvoj situaciji Čović je u 86. minutu iskosa sa 25 metara gađao prvi ugao, ali je loptu izboksovao golman Petrović. I tri minuta kasnije gosti su pokušali iz još jedne kontre, Bjeković je vratio povratnu za Zukića koji je šutirao pored gola.

Do kraja nije bilo promene rezultata, Voša je šesta na tabeli sa 17 bodova.