Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Voždovca rezultatom 0:0 u 25. kolu Mocart Bet Super lige Srbije.

Ekipe su nastupile u sledećim sastavima:

Voždovac:  Krunić, Damjanović, Teodorović (od 67. Kadrić), Vujanović, Mijailović, Đorđević, Ajdinović (od 57. Matić), Lazarević (od 67. Novevski), Đuričić (od 72. Joković), Ivezić, Nešković.

Vojvodina: Carević, Lazarević (od 81. Baraj), Traore, Ljubisavljević, Đorđević, Topić (od 90. Milošević), Zukić (od 81. Busnić), Malbašić (od 81. Milosavljević), Simić (od 67. U. Nikolić), Čumić, N. Nikolić.

U prvom poluvremenu nije bilo udaraca u okvir gola, ali su timovi imali nekoliko pokušaja.

Prvu šansu imao je Malbašić koji je sa nekih 18 metara šutirao preko gola, na sličan način uzvratio je Ivezić na drugoj strani, takođe je bio neprecizan.

Najbliži golu bio je Lazarević u 38. minutu, kada je sa nekih 20 metara šutirao zamalo iznad prečke Carevićevog gola.

Voša je najbolju šansu imala na startu drugog poluvremena, Simić je prošao po levom boku i vratio povratnu ka Malbašiću, čiji je udarac iskosa sa leve strane zaustavio golman Voždovca.

Voša je krenula ofanzivnije u nastavku, a novu šansu imao je Simić u 62. minutu. Posle nove akcije po levom boku, povratna je došla do Simića, ali nije najbolje zahvatio loptu.

U 73. Voša je umalo došla do vođstva, nakon kornera, Topić je vratio povratnu za Čumića koji je odlično gađao prvi ugao, ali je defanzivac Voždovca Mijailović glavom ispred gol linije izblokirao njegov udarac.

Voždovac je u drugom poluvremenu imao jedini pokušaj u okvir gola u 75. minutu kada je Novevski šutirao, a Carević lako zaustavio njegov udarac. Nakon toga, domaći tim je imao još dve solidne prilike, preko Kudrića i Damjanovića, prvog je zaustavio Carević, a drugi je glavom gađao preko gola.

Radoslav Batak je u poslednjih 10 minuta odlučio da izmenama promeni ritam meča i dođe do sva tri boda, ušli su Baraj, Milosavljević i Busnić. Baraj je odmah prošao po boku, pronašao Nemanju Nikolića, ali je izostao bolji završni pas u izglednoj situaciju za šansu.

U 86. minutu Voša je imala dobru priliku, posle pasa Uroša Nikolića, Nemanja Nikolić je petom tražio Čumića na drugoj stativi, ali je u poslednjem trenutku ispred njega intervenisao Krunić.

U nadoknadi vremena domaći su ostali sa igračem manje pošto je Đorđević zaradio drugi žuti karton, ali do kraja nije bilo promene rezultata. Vojvodina je sada peta na tabeli sa 43 osvojena boda.