U 12. kolu Super lige Srbije, fudbaleri Vojvodine u nedelju u 17 časova dočekuju ekipu Javora na „Karađorđu“.

Tim povodom, u osnovnoj školi „Sonja Marinković“ na Grbavici, Voša je danas održala konferenciju za novinare pred ovaj meč, na kojoj su se predstavnicima medija, ali i učenicima obratili šef stručnog štaba „stare dame“ Milan Rastavac i fudbaleri Uroš Kabić i Ranko Puškić, ujedno bivši učenici ove škole.

Prema rečima trenera Milana Rastavca, Voša spremno i sa velikim motivom dočekuje utakmicu protiv Javora.

– Ova utakmica nam je bitna iz mnogo razloga, a ono što želimo je da naši navijači posle ovog meča budu radosni. Znamo da to neće biti lako, jer ispred sebe imamo ekipu Javora, koja je pokazala da ume da bude opasna, posebno iz kontranapada, ali ćemo se potruditi da to onemogućimo i da ih ugrozimo što više. Osim Miletića, koji pauzira zbog kartona, svi ostali su u konkurenciji za sastav za ovaj meč. Uz podršku navijača, verujem da ćemo osvojiti nova tri boda – izjavio je Rastavac.

Uroš Kabić se složio sa trenerom Milanom Rastavcem da je Javor nezgodan rival, ali da se Voša pita kada igra na svom terenu.

– Smatram da smo imali dovoljno vremena da se pripremimo za ovaj meč, nakon poraza od Čukaričkog. Imamo velika očekivanja, kao i uvek, posebno kada igramo na našem terenu i pred našim navijačima. Javor je veoma dobra ekipa koja može da pripreti iz kontra napada, ali verujemo da ako pokažemo kako umemo i pokažemo svoj kvalitet, rezultat se neće dovoditi u pitanje – rekao je Kabić.

Golman Vojvodine Ranko Puškić dodao je će njegova ekipa kao i uvek ići na tri boda.

– Očekivanja pred meč sa Javorom su kao i uvek – da osvojimo tri boda. Vojvodina je klub sa bogatom tradicijom, i ko god da se nalazi preko puta, mi idemo na pobedu, pa će tako biti i sada – rekao je Puškić.

Ulaznice za ovu utakmicu će se prodavati po cenama od 400 (zapad), 200 (istok) i 100 dinara (sever). Ulaznice za zapad će se prodavati na glavnoj blagajni stadiona (između zapadne i južne tribine), ulaznice za istok će se prodavati na blagajni na istočnoj tribini (pored restorana „Ognjište“), dok će se ulaznice za sever prodavati u šopu navijača Vojvodine na zapadnoj tribini „Karađorđa“. Blagajne će biti otvorene na dan meča, dva sata pre početka utakmice.

Ulaz na istočnu tribinu biće besplatan za sve dođu u obeležju FK Vojvodina (dres, majica, šal itd).