Фудбалери Војводине ремизирали су са екипом Младости из Лучана резултатом 1:1 у 20. колу Моцарт Бет Супер лиге Србије.

Једини стрелац за Војводину био је Андрија Радуловић из пенала у 83. минуту.

Екипе су наступиле у следећим саставима:

Војводина: Росић, Лазаревић, Јеличић, Црномарковић, Букинац (од 58. Ђорђевић), Петровић, Зукић, Радуловић (од 87. Матеус Индио), Николић (од 75. Јовановић), Малбашић (од 58. Кембел), Вукановић.

Младост: Стаменковић, Андрић, Тумбасевић, Јоксимовић, Варјачић, Пејовић, Удовичић, Цветиновић, Догнимани (од 65. Бојић), Фрајдеј, Величковић.

Прву шансу на утакмици имали су гости пошто је Удовичић у 12. минуту искоса са леве стране ухватио полуволеј, али је гађао преко пречке. И наредну шансу имали су гости, Езе је на истеку 20. минута, искоса са десне стране гађао право у Росића.

Након тога, Воша је коначно узвратила и нанизала неколико шанси. Николић је у 22. минуту са дистанце шутирао преко гола, да би два минута касније Малбашић гађао право у голмана Стаменковића.

Убрзо су исти актери имали још изгледније прилике, на истеку 31. минута Николић је одиграо дупли пас са Зукићем, али је са седам метара шутирао замало поред стативе. Четири минута касније, после проигравања Николића, Малбашић је такође са неких седам метара гађао први угао, лопта је прошла неколико центиметара поред стативе, што је била и последња шанса у првом делу игре.

Воша је кренула у офанзиву у другом полувремену и наставила да ствара шансе. У 59. Николић је главом спустио лопту до Вукановића који је са 15 метара шутирао преко пречке, а исти играч је имао шансу и два минута касније, овај пут се ослободио се чувара и са 20 метара поново гађао преко гола.

Након што је претходно увео Ђорђевића и Кембела, Божидар Бандовић је увео и Јовановића који је унео свежину у нападу и у 75. минуту из првог контакта са лоптом, он је са ивице шеснаестерца шутирао, али је Стаменковић добро интервенисао.

У 80. минуту Вукановић је успео да избори пенал, пошто је стигао до лопте пре Јоксимовића, који га је оборио. Одговорност је преузео Радуловић који је снажно шутирао под пречку за 1:0.

Младост је имала најбољу шансу у 87. минуту када је Величковић ухватио волеј после центаршута са десне стране, али је Росић одлично интервенисао.

У последњим тренуцима утакмице, Варјачић је извео корнер са десне стране, а Езе Фрајдеј био највиши у скоку и главом послао лопту под пречку за 1:1.

У наредном колу у недељу, 18. фебруара од 13 часова, Војводина гостује у Крагујевцу екипи Радничког 1923.