Fudbaleri Vojvodine remizirali su sa ekipom Mladosti iz Lučana rezultatom 1:1 u 20. kolu Mocart Bet Super lige Srbije.

Jedini strelac za Vojvodinu bio je Andrija Radulović iz penala u 83. minutu.

Ekipe su nastupile u sledećim sastavima:

Vojvodina: Rosić, Lazarević, Jeličić, Crnomarković, Bukinac (od 58. Đorđević), Petrović, Zukić, Radulović (od 87. Mateus Indio), Nikolić (od 75. Jovanović), Malbašić (od 58. Kembel), Vukanović.

Mladost: Stamenković, Andrić, Tumbasević, Joksimović, Varjačić, Pejović, Udovičić, Cvetinović, Dognimani (od 65. Bojić), Frajdej, Veličković.

Prvu šansu na utakmici imali su gosti pošto je Udovičić u 12. minutu iskosa sa leve strane uhvatio poluvolej, ali je gađao preko prečke. I narednu šansu imali su gosti, Eze je na isteku 20. minuta, iskosa sa desne strane gađao pravo u Rosića.

Nakon toga, Voša je konačno uzvratila i nanizala nekoliko šansi. Nikolić je u 22. minutu sa distance šutirao preko gola, da bi dva minuta kasnije Malbašić gađao pravo u golmana Stamenkovića.

Ubrzo su isti akteri imali još izglednije prilike, na isteku 31. minuta Nikolić je odigrao dupli pas sa Zukićem, ali je sa sedam metara šutirao zamalo pored stative. Četiri minuta kasnije, posle proigravanja Nikolića, Malbašić je takođe sa nekih sedam metara gađao prvi ugao, lopta je prošla nekoliko centimetara pored stative, što je bila i poslednja šansa u prvom delu igre.

Voša je krenula u ofanzivu u drugom poluvremenu i nastavila da stvara šanse. U 59. Nikolić je glavom spustio loptu do Vukanovića koji je sa 15 metara šutirao preko prečke, a isti igrač je imao šansu i dva minuta kasnije, ovaj put se oslobodio se čuvara i sa 20 metara ponovo gađao preko gola.

Nakon što je prethodno uveo Đorđevića i Kembela, Božidar Bandović je uveo i Jovanovića koji je uneo svežinu u napadu i u 75. minutu iz prvog kontakta sa loptom, on je sa ivice šesnaesterca šutirao, ali je Stamenković dobro intervenisao.

U 80. minutu Vukanović je uspeo da izbori penal, pošto je stigao do lopte pre Joksimovića, koji ga je oborio. Odgovornost je preuzeo Radulović koji je snažno šutirao pod prečku za 1:0.

Mladost je imala najbolju šansu u 87. minutu kada je Veličković uhvatio volej posle centaršuta sa desne strane, ali je Rosić odlično intervenisao.

U poslednjim trenucima utakmice, Varjačić je izveo korner sa desne strane, a Eze Frajdej bio najviši u skoku i glavom poslao loptu pod prečku za 1:1.

U narednom kolu u nedelju, 18. februara od 13 časova, Vojvodina gostuje u Kragujevcu ekipi Radničkog 1923.