Након јучерашње првенствене победе против Златибора, којом су се вратили на треће место на табели, фудбалери Војводине данас поподне одрадили су тренинг опоравка у велнес центру хотела „Фрушке терме“, који се налази у склопу етно села „Врдничка кула“.

Кроз трочасовно дружење и релаксацију, фудбалери Војводине су боравак у овом велелепном здању искористили не само за опоравак тела након јучерашње утакмице, већ и за подизање ионако добре атмосфере унутар тима пред завршни део сезоне.

Према речима шефа стручног штаба црвено-белих Ненада Лалатовића, долазак у хотел „Фрушке терме“ био је прави потез клуба и пун погодак за играче и стручни штаб.

– У разговору са члановима мог стручног штаба, дошли смо на идеју да данас овде одрадимо тренинг опоравка, јер би то била сјајна ствар за наше играче, као и за све нас да се опустимо уочи предстојећих битних утакмица за наш клуб. У претходном периоду смо имали доста напорних утакмица и били смо оптерећени и физички и психички. Господин Бајатовић нас је испоштовао, омогућио нам да данас дођемо овде и хвала му на томе. Сада се окрећемо мечу против Бачке, а пред утакмицу против Партизана ћемо имати још једно дружење у ресторану „Чика Перо“, који држи наш играч Петар Бојић, где се служи најбоља храна у граду – изјавио је Лалатовић.

За пријатан боравак играча и чланова стручног штаба ФК Војводина у хотелу „Фрушке терме“ побринуло се љубазно особље хотела, као и извршна директора хотелијерства Јелена Радивојевић, која је изразила задовољство због тога што су првотимци „старе даме“ имали прилику да уживају у свему ономе што нуди овај луксузни комплекс.

– Хотел „Фрушке терме“ заиста представља благодет Фрушке горе, поготово зато што се налази на само 20 минута од Новог Сада и 40 минута од Београда. Ово је идеално место за породични одмор, али такође и за опоравак спортиста, највише због термалне воде. Имамо осам базена, а од октобра планирамо да изградимо још три. Такође имамо и 12 врста сауна, слану собу, руску бању, парна купатила, спортске терене, адреналин парк итд, те овим путем позивамо и све симпатизере ФК Војводина да нас посете, јер смо сигурни да ће уживати у времену које проведу овде – рекла је Јелена Радивојевић.

Фудбалери Војводине ће сутра и прекосутра имати редовне тренинге у ФЦ „Вујадин Бошков“, а у петак у 16 сати их очекује првенствена утакмица против ОФК Бачке у Бачкој Паланци.