Nakon jučerašnje prvenstvene pobede protiv Zlatibora, kojom su se vratili na treće mesto na tabeli, fudbaleri Vojvodine danas popodne odradili su trening oporavka u velnes centru hotela „Fruške terme“, koji se nalazi u sklopu etno sela „Vrdnička kula“.

Kroz tročasovno druženje i relaksaciju, fudbaleri Vojvodine su boravak u ovom velelepnom zdanju iskoristili ne samo za oporavak tela nakon jučerašnje utakmice, već i za podizanje ionako dobre atmosfere unutar tima pred završni deo sezone.

Prema rečima šefa stručnog štaba crveno-belih Nenada Lalatovića, dolazak u hotel „Fruške terme“ bio je pravi potez kluba i pun pogodak za igrače i stručni štab.

– U razgovoru sa članovima mog stručnog štaba, došli smo na ideju da danas ovde odradimo trening oporavka, jer bi to bila sjajna stvar za naše igrače, kao i za sve nas da se opustimo uoči predstojećih bitnih utakmica za naš klub. U prethodnom periodu smo imali dosta napornih utakmica i bili smo opterećeni i fizički i psihički. Gospodin Bajatović nas je ispoštovao, omogućio nam da danas dođemo ovde i hvala mu na tome. Sada se okrećemo meču protiv Bačke, a pred utakmicu protiv Partizana ćemo imati još jedno druženje u restoranu „Čika Pero“, koji drži naš igrač Petar Bojić, gde se služi najbolja hrana u gradu – izjavio je Lalatović.

Za prijatan boravak igrača i članova stručnog štaba FK Vojvodina u hotelu „Fruške terme“ pobrinulo se ljubazno osoblje hotela, kao i izvršna direktora hotelijerstva Jelena Radivojević, koja je izrazila zadovoljstvo zbog toga što su prvotimci „stare dame“ imali priliku da uživaju u svemu onome što nudi ovaj luksuzni kompleks.

– Hotel „Fruške terme“ zaista predstavlja blagodet Fruške gore, pogotovo zato što se nalazi na samo 20 minuta od Novog Sada i 40 minuta od Beograda. Ovo je idealno mesto za porodični odmor, ali takođe i za oporavak sportista, najviše zbog termalne vode. Imamo osam bazena, a od oktobra planiramo da izgradimo još tri. Takođe imamo i 12 vrsta sauna, slanu sobu, rusku banju, parna kupatila, sportske terene, adrenalin park itd, te ovim putem pozivamo i sve simpatizere FK Vojvodina da nas posete, jer smo sigurni da će uživati u vremenu koje provedu ovde – rekla je Jelena Radivojević.

Fudbaleri Vojvodine će sutra i prekosutra imati redovne treninge u FC „Vujadin Boškov“, a u petak u 16 sati ih očekuje prvenstvena utakmica protiv OFK Bačke u Bačkoj Palanci.