Фудбалери Војводине уписали су и трећи реми на припремама у Словенији, пошто су данас ремизирали са екипом Славен Белупо – 1:1.

Стрелац јединог поготка за Војводину био је Дејан Зукић у 41. минуту.

Екипе су наступиле у следећим саставима:

Славен Белупо: Марковић, Ешкиња, Мартинага, Хоџа, Црнац, Баутиста, Крушељ, Хлевњак, Миоч, Дилан, Ламин Тал. Играли су још Мађарић, Босец, Шакота, Борас, Херцег.

Војводина: Царевић, Лазаревић (од 80. Петковић), Црномарковић, Буснић, Антонијевић (од 80. Букинац), Зукић, Кајевић (од 57. Траоре), Николић (од 80. Ивановић), Кабић (од 46. Радуловић), Чумић (од 67. Барај), Малбашић (од 87. Јовановић).

Хрватски тим је боље отворио меч и повео после прве добре прилике у петом минуту. Након корнера са леве стране, Хоџа је главом са петерца гађао контра угао, а Тал је само спровео испред гол линије за 1:0.

Воша је убрзо имала прву прилику у којој се нашао Кајевић, чији је ударац из непосредне близине зауставио Марковић.

Након тога, нову шансу за „стару даму“ имао је Николић, на истеку 18. минута, шутирао је поред гола.

Воша је у финишу првог полувремена додатно кренула у офанзиву, у 40. минуту Чумићев снажан ударац са 25 метара зауставио је голман Марковић, одбијену је Малбашић послао у мрежу, али је помоћни судија сигнализирао офсајд позицију. Ипак, већ у наредном минуту Воша је изједначила, Николић је прелепим дубинским пасом спојио Зукића са голом, а Вошин везиста из прве послао прецизан ударац у мрежу Славен Белупа.

Прву шансу у наставку имали су играчи Славен Белупа, Мађарић је са дистанце снажно шутирао поред гола, што је уједно била и прва прилика за овај тим још од уводних минута када је Тал постигао погодак.

Воша је у другом делу озбиљније припретила у 71. минуту, када је Барај, непосредно пошто је заменио Чумића, са 18 метара гађао доњи леви угао, али је на месту био голман Славена.

На сличан начин, са дистанце, припретио је и Михаило Ивановић, такође по уласку у игру, гађао је први угао, опет је на месту био голман Славена.