Фудбалери Војводине изгубили су у Нишу од екипе Радничког резултатом 1:0 у 27. колу Супер лиге Србије.

Екипе су наступиле у следећим саставима:

Раднички: Дујмовић, Јамкам, Ковачевић, Мичибучи, Штулић, Пејовић (од 90. Бјеличић), Млађовић, Савић, Месаровић (од 90. Павлов), Јовановић, Аксентијевић.

Војводина: Роцков – Лазаревић, Јеличић, Стевановић, Ђорђевић – Топић, Буснић (од 59. Максимовић) – Вукадиновић, Зукић (од 46. Бастајић), Симић – Матић (од 59. Вукчевић).

Прву шансу на екипи имали су домаћи, Јовановић је са ивице шеснаестерца шутирао у први угао, али је на правом месту био Роцков.

У 15. минуту, Јеличић је закаснио и оборио Млађовића у шеснаестерцу, а судија је показао на белу тачку. Одговорност је преузео Пејовић, који је погодио десни угао за вођство Радничког.

Воша је преузела иницијативу у финишу првог полувремена, углавном је играла пред казненим простором домаће екипе, а први ударац имао је Зукић. У 34. минуту Симић је изнудио слободан ударац на 18 метара, а Зукићев покушај зауставио је Дујмовић и то је уједно био и једини озбиљнији покушај Војводине у првом делу игре.

Тренер Војводине Славољуб Ђорђевић одлучио је да већ на полувремену изврши прву промену, Бастајић је заменио Зукића, чиме је дошло и до ротације у нападу, пошто је Симић заиграо иза Матића као најопаснији играч гостујућег тима. Управо је Симић у 51. минуту имао први ударац у наставу, после Буснићевог проигравања, са неких 14 метара шутирао је преко гола.

У 64. минуту Раднички је имао велику шансу, након прекида са стране, Јеличић је умало постигао аутогол, Роцков је интервенисао, на одбијену је налетео Савић, али је изблокиран у последњем тренутку.

Воша је до краја покушавала да угрози гол Дујмовића, али су се домаћи одлично бранили и затворили све прилазе голу.

Фудбалери Славољуба Ђорђевића везали су и четврти пораз у Супер лиги, па је Воша сада пета на табели са 36 бодова.