Вошин породични дан, догађај који је Фудбалски клуб Војводина организовао у два наврата, који су протекли у дивној атмосфери уз мноштво деце и феноменално дружење и забаву, биће поново организован на стадиону „Карађорђе“.

Вошин породични дан биће одржан у среду, 13. септембра, са почетком од 19.30 уз богати програм и садржај за најмлађе.

На терену „Карађорђа“ биће постављено осам полигона од којих ће четири бити такмичарска, при чему ће победници добијати брендиране фудбалске лопте ФК Војводина и Вошине мајице, два полигона ће бити забавна, а два ће бити „родитељска“, односно таква да ће учешће у њима имати тимови сачињени заједно од родитеља и њихове деце.

Истовремено, тог дана ће бити постављен и штанд са званичним производима ФК Војводина. Артикли који ће том приликом бити доступни посетиоцима биће претежно они који су намењени деци, при чему ће се по први пут у продаји наћи и нове мајице дизајниране специјално за најмлађе.

Осим спортских активности, у сарадњи са удружењем „Чепом до осмеха“, на програму су и радионице о рециклирању и очувању природе.

Од самог почетка ове, сада већ традиционалне манифестације, присутни ће бити и првотимци Војводине, са којима ће баш као и до сада, сви моћи да се упознају, сликају и добију аутограм.

Фудбалски клуб Војводина позива све своје суграђане да у среду, 13. септембра, од 19.30 буду гости „старе даме“ на нашем „Карађорђу“, да уживају са својом породицом у доброј забави и друже се са Вошиним првотимцима.

Јер, ми смо једно, то је наша снага, а ови догађаји служе да се подсетимо и да је Воша једна велика породица.

Видимо се у среду!

НАПОМЕНА: Посетиоци ће на стадион моћи да уђу на улаз број 2.