Vošin porodični dan, događaj koji je Fudbalski klub Vojvodina organizovao u dva navrata, koji su protekli u divnoj atmosferi uz mnoštvo dece i fenomenalno druženje i zabavu, biće ponovo organizovan na stadionu „Karađorđe“.

Vošin porodični dan biće održan u sredu, 13. septembra, sa početkom od 19.30 uz bogati program i sadržaj za najmlađe.

Na terenu „Karađorđa“ biće postavljeno osam poligona od kojih će četiri biti takmičarska, pri čemu će pobednici dobijati brendirane fudbalske lopte FK Vojvodina i Vošine majice, dva poligona će biti zabavna, a dva će biti „roditeljska“, odnosno takva da će učešće u njima imati timovi sačinjeni zajedno od roditelja i njihove dece.

Istovremeno, tog dana će biti postavljen i štand sa zvaničnim proizvodima FK Vojvodina. Artikli koji će tom prilikom biti dostupni posetiocima biće pretežno oni koji su namenjeni deci, pri čemu će se po prvi put u prodaji naći i nove majice dizajnirane specijalno za najmlađe.

Osim sportskih aktivnosti, u saradnji sa udruženjem „Čepom do osmeha“, na programu su i radionice o recikliranju i očuvanju prirode.

Od samog početka ove, sada već tradicionalne manifestacije, prisutni će biti i prvotimci Vojvodine, sa kojima će baš kao i do sada, svi moći da se upoznaju, slikaju i dobiju autogram.

Fudbalski klub Vojvodina poziva sve svoje sugrađane da u sredu, 13. septembra, od 19.30 budu gosti „stare dame“ na našem „Karađorđu“, da uživaju sa svojom porodicom u dobroj zabavi i druže se sa Vošinim prvotimcima.

Jer, mi smo jedno, to je naša snaga, a ovi događaji služe da se podsetimo i da je Voša jedna velika porodica.

Vidimo se u sredu!

NAPOMENA: Posetioci će na stadion moći da uđu na ulaz broj 2.