Офанзивац Војводине Миљан Вукадиновић сматра да његов тим има за чим да жали после елиминације из Купа Србије.

„Стара дама“ је поражена у полуфиналу, пошто је Партизан славио резултатом 1:0 и ове године оставио Војводину без финала.

– Јако нам је жао што нисмо успели да победимо и да се пласирамо у ново финале. Делимично смо подбацили у првом полувремену, били смо успавани, али смо у друго ушли много одлучније и били смо евидентно бољи. Имали смо план да променимо ток утакмице, натерали смо Партизан да се брани и да игра углавном на својој половини – истиче Вукадиновић и додаје:

– Утакмица није била занимљива за гледање као што су можда многи прижељкивали, улог је био огроман. Мислим да је било превише неких непотребних прекида и цепкања игре, што је свакако више одговарало нашем ривалу. Партизан је после гола играо искључиво само на резултат, нажалост, успели су да на искуство сачувају предност – рекао је Вукадиновић.

И поред елиминације из Купа Србије, Вукадиновић истиче да „стара дама“ има за шта да игра и да се бори до краја сезоне.

– Не желим да кажем да се предајемо или да ћемо бити нерасположени, тужни јесмо, али пронаћи ћемо мотив да победимо на свакој утакмици до краја. Ми ћемо бити под притиском до последњег кола, јер не желимо да испустимо то треће место на ком смо од самог старта сезоне. Не желимо да сада паднемо на колена и да испада да само одигравамо утакмице. На наредном тренингу ћемо детаљно анализирати пораз од Партизана, морамо да будемо отворени и да препознамо и исправимо своје грешке. Металац неће бити лак ривал, они жели да играју фудбал и да нападају. Ипак, и ми желимо три бода, јер није ништа готово, Чукарички се неће предавати до последњег кола – закључио је Миљан Вукадиновић.

Утакмица Војводина – Металац на програму је у недељу у 14.30.