Ofanzivac Vojvodine Miljan Vukadinović smatra da njegov tim ima za čim da žali posle eliminacije iz Kupa Srbije.

„Stara dama“ je poražena u polufinalu, pošto je Partizan slavio rezultatom 1:0 i ove godine ostavio Vojvodinu bez finala.

– Jako nam je žao što nismo uspeli da pobedimo i da se plasiramo u novo finale. Delimično smo podbacili u prvom poluvremenu, bili smo uspavani, ali smo u drugo ušli mnogo odlučnije i bili smo evidentno bolji. Imali smo plan da promenimo tok utakmice, naterali smo Partizan da se brani i da igra uglavnom na svojoj polovini – ističe Vukadinović i dodaje:

– Utakmica nije bila zanimljiva za gledanje kao što su možda mnogi priželjkivali, ulog je bio ogroman. Mislim da je bilo previše nekih nepotrebnih prekida i cepkanja igre, što je svakako više odgovaralo našem rivalu. Partizan je posle gola igrao isključivo samo na rezultat, nažalost, uspeli su da na iskustvo sačuvaju prednost – rekao je Vukadinović.

I pored eliminacije iz Kupa Srbije, Vukadinović ističe da „stara dama“ ima za šta da igra i da se bori do kraja sezone.

– Ne želim da kažem da se predajemo ili da ćemo biti neraspoloženi, tužni jesmo, ali pronaći ćemo motiv da pobedimo na svakoj utakmici do kraja. Mi ćemo biti pod pritiskom do poslednjeg kola, jer ne želimo da ispustimo to treće mesto na kom smo od samog starta sezone. Ne želimo da sada padnemo na kolena i da ispada da samo odigravamo utakmice. Na narednom treningu ćemo detaljno analizirati poraz od Partizana, moramo da budemo otvoreni i da prepoznamo i ispravimo svoje greške. Metalac neće biti lak rival, oni želi da igraju fudbal i da napadaju. Ipak, i mi želimo tri boda, jer nije ništa gotovo, Čukarički se neće predavati do poslednjeg kola – zaključio je Miljan Vukadinović.

Utakmica Vojvodina – Metalac na programu je u nedelju u 14.30.