Офанзивац Војводине Миљан Вукадиновић задовољан је новом победом своје екипе и нада се да ће овај низ наставити и у недељу против Црвене звезде.

Вукадиновић је постигао једини погодак у градском дербију са Пролетером, за трећу победу Војводине у низу.

– Од свега најважније је да смо освојили три бода и да смо се осамостали на четвртој позицији, пошто је било неколико екипа са истим бројем бодова пре овог кола. Испунили смо циљ и мислим да можемо да будемо задовољни. У првом полувремену смо били бољи, дали смо рани гол и могли да постигнемо још један, отишли смо на паузу са позитвним резултатом. У другом делу игре желели смо да  задржимо исти ритам, да постигнемо други погодак и  тако смиримо меч, међутим, Пролетер није имао шта да изгуби, кренули су свим силама у напад. Имали су неколико шанси, али и ми смо имали неколико добрих полуконтри у којима нам је недостајао само бољи завршни пас. Све у свему, био је ово прави дерби, утакмица уз много борбе и зато су ово важни бодови за нас – рекао је Вукадиновић.

Воша у правој атмосфери дочекује и предстојећи дерби са Црвеном звездом.

– На психолошком плану било је веома важно да вежемо неколико победа. Војводина је велики клуб и од нас се очекује да побеђујемо. Било нам је потребно мало времена да се уиграмо са новим стручним штабом. Имамо велики број младих играча, али сада се полако све слаже и долази на своје место. Свака победа је подстрек како за екипу, тако и за сваког играча. Ушли смо у победнички ритам, што је веома важно јер смо у серији дербија, а у недељу нас очекује нови. Црвеној звезди смо успели да узмемо бод на „Маракани“, фокусирани смо само на нашу игру и не гледамо у туђе двориште. Ако је Звезда у паду, онда би било одлично да покушамо да их изненадимо. Анализраћемо у наредним данима њихову игру, да покушамо да искористимо слабости, које су минамалне, јер знамо да је у питању шампионски тим. Борићемо се као и увек и желимо да наставимо низ победа – нагласио је Вукадиновић.

Утакмица Војводина – Црвена звезда на програму је у недељу у 16.45.