Офанзивац Војводине Миљан Вукадиновић успешно се опоравља од повреде колена и нада се да ће ускоро бити на располагању својој екипи и тренеру Славољубу Ђорђевићу.

Вукадиновић је због повреде колена пропустио други део припрема у Словенији, али је ушао у последњу фазу опоравка и ускоро се очекује повратак у пун тренажни процес.

– Све иде у правом смеру. Сви смо задовољни, стручни штаб, лекарски тим и ја. Ускоро се враћам и то је најважније – рекао је Вукадиновић и наставио:

– Пропустио сам најбитнији део припрема у Словенији, због колена, биће ми тешко као и сваком играчу који не прође целу предсезону. Ја сам од почетка био ту, али ту главну половину нисам успео да одрадим због колена. Ипак, имамо сјајне кондиционе тренере, не сумњам да ћу уз њихову помоћ у рекордном року бити поново потпуно спреман – истиче Вукадиновић.

Он неће бити на располагању на старту сезоне који неће бити нимало лак – Звезда, Паневежис, Партизан, Паневежис.

– Распоред није нимало лак, али да сам се ја питао, ја бих исто више волео ове најтеже утакмице на почетку сезоне. Можда је некада боље ући јако, у случају добрих резултата, то може позитивно да се одрази на наставак сезоне. Свака утакмица у лиги је тешка на свој начин, идемо из меча у меч из дана у дан, спремамо се са стручним штабом, бићемо сигурно спремни за све изазове. Мислим да ће екипа бити фзички на изузетном нивоу, ускоро када попусте тешке ноге, биће све како треба – каже Вукадиновић.

Током протекле две сезоне, Воша је успела да обезбеди пласман у Европу, освојила је Куп Србије, потом стигла и до полуфинала, а Вукадиновић се нада наставку позитивног низа.

– Морам да кажем да се тим доста променио, претходне две године имали смо готово исти тим, знали смо ко како дише и било је другачије играти утакмице у таквој ситуацији. Доста играча је отишло, кадар се подмладио, али то је добро за нас, јер видим да ти момци одлично раде, максимално се труде да се наметну, на свима се види жеља да се докажу и оправдају указано поверење.  Баш због тога мислим да нам неће  бити толико тешко да наставимо истим путем и да се боримо за најбоље могуће резултате. Нисам неко ко воли да прогнозира пласман на крају сезоне, али Војводина као један од наших највећих клубова увек мора да буде у врху и да тежи таквим резултатима. Верујем да ће тренер Ђорђевић све то лепо послаже, а ми ћемо помоћи да заједно остваримо што боље резултате – закључио је Миљан Вукадиновић.