Председник ФК Војводина Драгољуб Збиљић честитао је екипи Чукаричког пласман у финале Купа Србије, а уједно изразио понос што је део бело-црвене породице.

– Желим у име ФK Војводина да честитам нашим спортским ривалима, ФK Чукарички на пласману у финале Kупа Србије и на успешној сезони.

Желео бих и јавно да се захвалим свима на искреној подршци нашем клубу у полуфиналној утакмици Kупа Србије симпатизерима и навијачима Војводине, званичном Граду Новом Саду, као и нашим спонзорима.

Без обзира што нисмо остварили толико жељени циљ и нисмо се пласирали у финале Kупа, желео бих да истакнем да сам поносан сто сам први човек наше велике пола беле пола црвене фамилије и да ми је част да сам на утакмици угостио наше прослављене бивше играче Милоша Kрасића, Мирослава Тањгу, Милана Ланета Јовановића, Славишу Јокановића, Мирка Поледицу, Јована Танасијевића као и госте из ФK Болоње, Марка ди Ваја и Емануела Марчетија чија нам је подршка много значила.

Јединство у клубу које имамо током читаве сезоне па и након овако тешког пораза даје нам за право да наставимо да се боримо и верујемо у своје снове – поручио је први човек ФК Војводина.