Predsednik FK Vojvodina Dragoljub Zbiljić čestitao je ekipi Čukaričkog plasman u finale Kupa Srbije, a ujedno izrazio ponos što je deo belo-crvene porodice.

– Želim u ime FK Vojvodina da čestitam našim sportskim rivalima, FK Čukarički na plasmanu u finale Kupa Srbije i na uspešnoj sezoni.

Želeo bih i javno da se zahvalim svima na iskrenoj podršci našem klubu u polufinalnoj utakmici Kupa Srbije simpatizerima i navijačima Vojvodine, zvaničnom Gradu Novom Sadu, kao i našim sponzorima.

Bez obzira što nismo ostvarili toliko željeni cilj i nismo se plasirali u finale Kupa, želeo bih da istaknem da sam ponosan sto sam prvi čovek naše velike pola bele pola crvene familije i da mi je čast da sam na utakmici ugostio naše proslavljene bivše igrače Miloša Krasića, Miroslava Tanjgu, Milana Laneta Jovanovića, Slavišu Jokanovića, Mirka Poledicu, Jovana Tanasijevića kao i goste iz FK Bolonje, Marka di Vaja i Emanuela Marčetija čija nam je podrška mnogo značila.

Jedinstvo u klubu koje imamo tokom čitave sezone pa i nakon ovako teškog poraza daje nam za pravo da nastavimo da se borimo i verujemo u svoje snove – poručio je prvi čovek FK Vojvodina.