Фудбалери Војводине у четвртак играју реванш меч трећег кола квалификација за Лигу конференције против аустријског ЛАСК-а, а уочи ове утакмице, подршка Вошиним играчима стигла је и из одбојкашког клуба Војводина, чији допис овом приликом преносимо у целости:

„Драги спортски пријатељи,

Нестрпљиво, заједно са вама, ишчекујемо реванш меч трећег кола квалификација за Лигу конференције, коју ваш тим игра у четвртак у Аустрији против екипе ЛАСК-а. Искрено се радујемо новој међународној утакмици фудбалског представника велике породице спортског друштва Војводина. Навијамо свим срцем и прижељкујемо Вошину победу и пролаз даље, а тиме и наставак европске приче, коју новосадски спорт без сумње заслужује.

Тим поводом, безрезервну подршку упутили су и чланови највишег руководства, менаџмента и стручног штаба.

Драгољуб Збиљић, председник Управног одбора:

  • У име одбојкашког клуба Војводина, у име „Енерготехнике Јужна Бачка“ и у своје лично име, желим фудбалском клубу Војводина пуно среће у реванш мечу трећег кола квалификација за Лигу конференције против аустријског ЛАСК-а. Сигуран сам да Војводина има потребан квалитет да одговори захтевима овог меча и пласира се у наредно коло, на срећу свих нас који Војводину волимо. Искрено бих волео да Војводина игра офанзивно са Кабићем, Симићем и Мркаићем и од прве секунде меча диктира темпо и надмоћно дође до великог тријумфа. Главу горе и поносно у напад! Срећно!

Никола Салатић, генерални директор:

  • У име одбојкашког клуба Војводина, најстаријем члану спортског друштва Војводина, ФК Војводина, желим успешно презентовање новосадског фудбала на гостујућем терену, у реванш мечу трећег кола квалификација за Лигу конференције против аустријског ЛАСК-а. Уверен сам у даљи пролаз и наставак европске приче.

Слободан Бошкан, шеф стручног штаба:

  • Желим фудбалерима Војводине пуно среће у реванш мечу против аустријског ЛАСК-а у трећем колу квалификација за Лигу конференције. Верујем и надам се да ће Воша бити успешна. Навијаћемо свим срцем током целог меча. Желим им да победе и пласирају се у следеће коло.

Срдачно,
одбојкашки клуб Војводина“