Један од најбољих и најуспешнијих стонотенисера са инвалидитетом свих времена, чувени српски олимпијац – Златко Kеслер, упутио је честитку и поруку подршке за новоизабраног председника ФK Војводина Драгољуба Збиљића.

Осим тога што је Златко Kеслер један од наших најуспешнијих параолимпијаца у историји, он је и тренер у стонотениском клубу инвалида „Спин“, чији је спонзор компанија „Енерготехника Јужна Бачка“ на челу са Драгољубом Збиљићем.

– Пре свега, драго ми је да је Драгољуб прихватио овакву шансу и надам се да ће вратити Вошу тамо где јој је и место. Kао човека, познајем га веома добро, у питању је велики патриота, човек увек спреман да помогне другима, а као велики љубитељ спорта, неретко показује праву подршку бројним спортистима и клубовима, као што је и ОK Војводина. Драгољуб Збиљић зна како треба да се развија и води један клуб и поуздано знам да му је стало да новосадски спорт буде на што већем нивоу. Ја се искрено надам да ће се Воша са њим вратити у врх српског фудбала, али није довољан само он, као појединац. Фудбал је колективни спорт, а као такав, зависи од тима људи. Зато мора да се окупи добра екипа, квалитетан пул спонзора, да Воша може да финансијски парира са љутим ривалима из Београда, Црвеној звезди и Партизану. За то су потребни способни спонзори и водећи људи који верују у свој пројекат и имају стрпљења за свој план, који мора да буде дугорочан. Воља и знање нису довољни да би се победила јака конкуренција, потребан је и добар тим, стручни штаб и селекција правих људи на свим важним позицијама, јер тако функционишу највећи клубови. Желим да се Војводина најпре врати на треће место, а да што пре парира и највећим ривалима из Београда и прекине доминацију Звезде и Партизана у српском фудбалу – поручио је Златко Kеслер.