Акција под слоганом „Ти си наша прва љубав“, коју је почетком ове школске године покренуо фудбалски клуб Војводина са циљем промоције спорта и здравих спортских вредности међу ученицима основних школа у Новом Саду и околини, настављена је данас посетом основној школи „Ђорђе Натошевић“ у центру Новог Сада, а као што је раније најављено, у акцију су почели да се укључују и остали клубови из спортског друштва Војводина.

Овога пута, посету је организовао одбојкашки клуб Војводина, који у среду у 20 часова у великој дворани Спенса игра утакмицу другог кола групе А Лиге шампиона против немачког Фридрихсхафена, о чему су, на почетку данашње конференције за новинаре у школи, присутнима говорили шеф стручног штаба Слободан Бошкан и одбојкаши Петар Крсмановић и Максим Буцуљевић.

Подршку одбојкашима Војводине пред важан меч против Фридрихсхафена пружили су и фудбалски, женски фудбалски и рукометни клуб Војводина, с обзиром на то да су данас у ОШ „Ђорђе Натошевић“ били Вошини првотимци Ранко Пушкић, Вељко Јеленковић и Владан Новевски, као и тројица рукометаша и три фудбалерке Војводине.

Након што су Слободан Бошкан и Вошини одбојкаши изнели своја очекивања од меча против Фридрихсхафена и позвали публику да испуни велику салу Спенса, у другом делу конференције, они су одговарали на питања ученика, који су били врло знатижељни и расположени да искористе прилику да сазнају што више од својих идола, који су им са задовољством и стрпљиво одговарали.

По завршетку тог дела посете, прешло се у фискултурну салу, где је дружење настављено уз лопту и играње одбојке, у чему су учествовали како ученици и Вошини одбојкаши, тако и фудбалери, рукометаши и фудбалерке Војводине. Наравно, и ова прилика је искоришћена да се деци поделе улазнице за утакмицу, као и поклони у виду Вошиних мајица и свески.

Фудбалски клуб Војводина такође позива све своје навијаче и љубитеље спорта да у среду у 20 часова дођу у велику дворану Спенса, уживају у врхунској одбојци и помогну одбојкашима Војводине у настојању да дођу до победе.

Ми смо једно – то је наша снага!

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Политика приватности.
I Accept