Akcija pod sloganom „Ti si naša prva ljubav“, koju je početkom ove školske godine pokrenuo fudbalski klub Vojvodina sa ciljem promocije sporta i zdravih sportskih vrednosti među učenicima osnovnih škola u Novom Sadu i okolini, nastavljena je danas posetom osnovnoj školi „Đorđe Natošević“ u centru Novog Sada, a kao što je ranije najavljeno, u akciju su počeli da se uključuju i ostali klubovi iz sportskog društva Vojvodina.

Ovoga puta, posetu je organizovao odbojkaški klub Vojvodina, koji u sredu u 20 časova u velikoj dvorani Spensa igra utakmicu drugog kola grupe A Lige šampiona protiv nemačkog Fridrihshafena, o čemu su, na početku današnje konferencije za novinare u školi, prisutnima govorili šef stručnog štaba Slobodan Boškan i odbojkaši Petar Krsmanović i Maksim Buculjević.

Podršku odbojkašima Vojvodine pred važan meč protiv Fridrihshafena pružili su i fudbalski, ženski fudbalski i rukometni klub Vojvodina, s obzirom na to da su danas u OŠ „Đorđe Natošević“ bili Vošini prvotimci Ranko Puškić, Veljko Jelenković i Vladan Novevski, kao i trojica rukometaša i tri fudbalerke Vojvodine.

Nakon što su Slobodan Boškan i Vošini odbojkaši izneli svoja očekivanja od meča protiv Fridrihshafena i pozvali publiku da ispuni veliku salu Spensa, u drugom delu konferencije, oni su odgovarali na pitanja učenika, koji su bili vrlo znatiželjni i raspoloženi da iskoriste priliku da saznaju što više od svojih idola, koji su im sa zadovoljstvom i strpljivo odgovarali.

Po završetku tog dela posete, prešlo se u fiskulturnu salu, gde je druženje nastavljeno uz loptu i igranje odbojke, u čemu su učestvovali kako učenici i Vošini odbojkaši, tako i fudbaleri, rukometaši i fudbalerke Vojvodine. Naravno, i ova prilika je iskorišćena da se deci podele ulaznice za utakmicu, kao i pokloni u vidu Vošinih majica i sveski.

Fudbalski klub Vojvodina takođe poziva sve svoje navijače i ljubitelje sporta da u sredu u 20 časova dođu u veliku dvoranu Spensa, uživaju u vrhunskoj odbojci i pomognu odbojkašima Vojvodine u nastojanju da dođu do pobede.

Mi smo jedno – to je naša snaga!

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Politika privatnosti.
I Accept