Тренер фудбалера Војводине Божидар Бандовић рекао је да је екипа упркос згуснутом распореду и кадровским проблемима показала карактер у победи над ТСЦ од 3:2 у 30. колу Моцарт бет Супер лиге Србије.

Војводина је головима Зукића, Кембела и победоносним Његоша Петровића у трећем минуту надокнаде меча, савладала ТСЦ у војвођанском дербију, те задржала четврту позицију пред плеј-оф Моцарт бет Супер лиге Србије.

– Честитао бих својим играчима на победи и навијачима. Имали смо проблема пре ове утакмице. Пета утакмица у 14 дана, играчио 1нису били толико свежи као што смо били у неким претходним мечевима. Имали смо, сложио бих се са колегом Лазетићем, много проблема у дефанзиви у првом полувремену. Јесмо дали два гола, али нисмо били на нивоу претходних мечева. У другом полувремену смо променили неке ствари. Примили смо два гола после наших изгубљених лопти. Али, желим да честитам играчима , борили су се, дали све од себе, победили утакмицу на карактер. Сигурно да није утакмица које смо играли добро, али као што рекох, имали смо проблема и са Алексом Вукановићем и са Стефаном Ђорђевићем. Ђорђевић је одиграо оно што је одиграо са једним тренингом. Важна победа против једне екипе, морам да им честитам на последње три године, која изузетно добро изгледа на терену и зна шта ради и те како добро – рекао је Бандовић.

Он је констатовао да рад који је екипа пружила у претходном периоду, долази на наплату у последње време.

– Било шта да урадип када имаш резултат све изгледа одлично. Оно што бих напоменуо јесте да кад имаш игру, ако се сећате, у првим утакмицама нисмо имали резултат, али имали смо игру. Чим имаш игру, имаш чему да се надаш. Као што мој колега Лазетић каже, уме то да дође на наплату – навео је тренер Воше.