Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Mocart bet Super lige Srbije.

Vojvodina je golovima Zukića, Kembela i pobedonosnim Njegoša Petrovića u trećem minutu nadoknade meča, savladala TSC u vojvođanskom derbiju, te zadržala četvrtu poziciju pred plej-of Mocart bet Super lige Srbije.

– Čestitao bih svojim igračima na pobedi i navijačima. Imali smo problema pre ove utakmice. Peta utakmica u 14 dana, igračio 1nisu bili toliko sveži kao što smo bili u nekim prethodnim mečevima. Imali smo, složio bih se sa kolegom Lazetićem, mnogo problema u defanzivi u prvom poluvremenu. Jesmo dali dva gola, ali nismo bili na nivou prethodnih mečeva. U drugom poluvremenu smo promenili neke stvari. Primili smo dva gola posle naših izgubljenih lopti. Ali, želim da čestitam igračima , borili su se, dali sve od sebe, pobedili utakmicu na karakter. Sigurno da nije utakmica koje smo igrali dobro, ali kao što rekoh, imali smo problema i sa Aleksom Vukanovićem i sa Stefanom Đorđevićem. Đorđević je odigrao ono što je odigrao sa jednim treningom. Važna pobeda protiv jedne ekipe, moram da im čestitam na poslednje tri godine, koja izuzetno dobro izgleda na terenu i zna šta radi i te kako dobro – rekao je Bandović.

On je konstatovao da rad koji je ekipa pružila u prethodnom periodu, dolazi na naplatu u poslednje vreme.

– Bilo šta da uradip kada imaš rezultat sve izgleda odlično. Ono što bih napomenuo jeste da kad imaš igru, ako se sećate, u prvim utakmicama nismo imali rezultat, ali imali smo igru. Čim imaš igru, imaš čemu da se nadaš. Kao što moj kolega Lazetić kaže, ume to da dođe na naplatu – naveo je trener Voše.