Фудбалски клуб Војводина и Банка Поштанска штедионица данас су потписали уговор о сарадњи по којој је ова компанија златни спонзор „старе даме“.

У свечаној сали на Фудбалском Центру Вујадин Бошков потписан је уговор о спонзорству између председника Фудбалског клуба Војводина, Драгољуба Збиљића и председника Извршног одбора Банке Поштанске штедионице, мр Бојана Кекића.

Председник „старе даме“ Драгољуб Збиљић захвалио се Поштанској штедионици на подршци и изразио је задовољство овом сарадњом и подсетио да је она још један знак да је Војводина све јача.

  • Након пређеног пута од 15 месеци рада, након ситуације коју смо затекли у клубу и довели га до финансијске, организационе и кадровске стабилности, велика је ствар када неко то препозна и понуди сарадњу, а тај неко није било ко, већ Банка Поштанска штедионица. Српска банка у 100% власништву државе, која показује велики раст у претходним годинама и показује да зна шта ради и у ком правцу улаже. Знамо их и препознајемо из улагања у Одбојкашки савез Србије где је остварено јако пуно медаља, баш откако је Банка Поштанска штедионица ушла у спонзорство са Савезом. Заиста се осећам почаствовано да данас потписујемо уговор и нека ова сарадња буде макар упола плодоносна, мораћемо да проширимо витрине за пехаре уколико осварите резултате као остали клубови и савези у које је Поштанска штедионица улагала.

Своје задовољство изразио је и председник Извршног одбора Банке Поштанске штедионице, мр Бојан Кекић.

Много смо разних типова спонзорстава имали, али ово је пре свега било на нашу иницијативу, да се захвалимо како Новом Саду тако и целокупној Војводини. Мени је велико задовољство да нас и Фудбалски клуб Војводина спаја традиција, ми смо пре две године обележили 100 година рада, а Фудбалски клуб Војводина идуће године обележава 110 година. Према томе, како је једном неко рекао, ветерани и традиција су се спојили и надам се да ћемо остварити изузетне резултате.