Fudbalski klub Vojvodina i Banka Poštanska štedionica danas su potpisali ugovor o saradnji po kojoj je ova kompanija zlatni sponzor „stare dame“.

U svečanoj sali na Fudbalskom Centru Vujadin Boškov potpisan je ugovor o sponzorstvu između predsednika Fudbalskog kluba Vojvodina, Dragoljuba Zbiljića i predsednika Izvršnog odbora Banke Poštanske štedionice, mr Bojana Kekića.

Predsednik „stare dame“ Dragoljub Zbiljić zahvalio se Poštanskoj štedionici na podršci i izrazio je zadovoljstvo ovom saradnjom i podsetio da je ona još jedan znak da je Vojvodina sve jača.

  • Nakon pređenog puta od 15 meseci rada, nakon situacije koju smo zatekli u klubu i doveli ga do finansijske, organizacione i kadrovske stabilnosti, velika je stvar kada neko to prepozna i ponudi saradnju, a taj neko nije bilo ko, već Banka Poštanska štedionica. Srpska banka u 100% vlasništvu države, koja pokazuje veliki rast u prethodnim godinama i pokazuje da zna šta radi i u kom pravcu ulaže. Znamo ih i prepoznajemo iz ulaganja u Odbojkaški savez Srbije gde je ostvareno jako puno medalja, baš otkako je Banka Poštanska štedionica ušla u sponzorstvo sa Savezom. Zaista se osećam počastvovano da danas potpisujemo ugovor i neka ova saradnja bude makar upola plodonosna, moraćemo da proširimo vitrine za pehare ukoliko osvarite rezultate kao ostali klubovi i savezi u koje je Poštanska štedionica ulagala.

Svoje zadovoljstvo izrazio je i predsednik Izvršnog odbora Banke Poštanske štedionice, mr Bojan Kekić.

Mnogo smo raznih tipova sponzorstava imali, ali ovo je pre svega bilo na našu inicijativu, da se zahvalimo kako Novom Sadu tako i celokupnoj Vojvodini. Meni je veliko zadovoljstvo da nas i Fudbalski klub Vojvodina spaja tradicija, mi smo pre dve godine obeležili 100 godina rada, a Fudbalski klub Vojvodina iduće godine obeležava 110 godina. Prema tome, kako je jednom neko rekao, veterani i tradicija su se spojili i nadam se da ćemo ostvariti izuzetne rezultate.