Фудбалери Војводине победили су данас екипу Спартака резултатом 2:0 у оквиру Вошиног породичног дана, а тренер Радослав Батак сматра да је ово била добра припрема за све што следи.

Воша је репрезентативну паузу искористила да се дружи са најмлађим навијачима, а и да се уједно припрема за наставак сезоне у Супер лиги Србије.

– Ми знамо који је наш циљ на крају сезоне, а ово данас је била припрема за све то. Данас смо хтели да енергетски, физички, тактички, технички пробамо све играче и оне који су мање играли и дали смо два гола, из прекида, али оних које смо добили пресингом и тиме што смо натерали противника на грешку. Одрадили смо добру утакмицу, могли смо боље и мора боље за оно што се од Војводине очекује – истакао је Батак.

Тренер Војводине поздравио је идеју о Вошином породичном дану и нада се да ће то постати традиција.

– Ја сам први пут присуствовао овом догађају и ово треба да постане пракса, јер ће овакве ствари да стварају тај локал патриотизам и да јачају Војводину. Деца која поникну у клубу онa касније постану и навијачи Војводине. Током читаве играчке и тренерске каријере кад год су ме питали за кога навијам, увек сам одговорао „за Војводину“. Ту сам поникао, ту сам побеђивао и Звезду и Партизан. Свиђа ми се идеја о Вошином породичном дану и надам се да ће ово постати лепа традиција – закључио је Батак.

По завршетку репрезентатвине паузе, Вошу очекује дерби са Партизаном у суботу од 20 часова на „Карађорђу“.