Fudbaleri Vojvodine pobedili su danas ekipu Spartaka rezultatom 2:0 u okviru Vošinog porodičnog dana, a trener Radoslav Batak smatra da je ovo bila dobra priprema za sve što sledi.

Voša je reprezentativnu pauzu iskoristila da se druži sa najmlađim navijačima, a i da se ujedno priprema za nastavak sezone u Super ligi Srbije.

– Mi znamo koji je naš cilj na kraju sezone, a ovo danas je bila priprema za sve to. Danas smo hteli da energetski, fizički, taktički, tehnički probamo sve igrače i one koji su manje igrali i dali smo dva gola, iz prekida, ali onih koje smo dobili presingom i time što smo naterali protivnika na grešku. Odradili smo dobru utakmicu, mogli smo bolje i mora bolje za ono što se od Vojvodine očekuje – istakao je Batak.

Trener Vojvodine pozdravio je ideju o Vošinom porodičnom danu i nada se da će to postati tradicija.

– Ja sam prvi put prisustvovao ovom događaju i ovo treba da postane praksa, jer će ovakve stvari da stvaraju taj lokal patriotizam i da jačaju Vojvodinu. Deca koja poniknu u klubu ona kasnije postanu i navijači Vojvodine. Tokom čitave igračke i trenerske karijere kad god su me pitali za koga navijam, uvek sam odgovorao „za Vojvodinu“. Tu sam ponikao, tu sam pobeđivao i Zvezdu i Partizan. Sviđa mi se ideja o Vošinom porodičnom danu i nadam se da će ovo postati lepa tradicija – zaključio je Batak.

Po završetku reprezentatvine pauze, Vošu očekuje derbi sa Partizanom u subotu od 20 časova na „Karađorđu“.