Тренер Војводине Радослав Батак жели да његова екипа поправи утисак на гостујућим теренима и да у Крагујевцу настави победнички низ.

Након две везане победе над Новим Пазаром, на „Карађорђу“, фудбалери „старе даме“ у среду гостују Радничком 1923 у 32. колу Моцарт Бет Супер лиге Србије.

– Припремамо се као и пред сваку утакмицу. Екипа Радничког има велики респект са наше стране и мислимо да за разлику од нашег последњег противника имају много квалитетнији напад, индивидиуално и тимски у техничком и реализаторском својству. Морамо да будемо максимално спремни. После Новог Пазара није било еуфорије, већ смо се одмах окренули утакмици са Радничким, јер хоћемо да наставимо победнички низ. Желимо да поправимо и нашу слику на гостовањима, јер смо само у Нишу до сада имали и игру и резултат. Морамо да будемо дрчнији и храбрији и да знамо шта хоћемо, јер ће наш противник пред својом публиком имати додатни ветар у леђа да одигра најбоље што уме. Ми не желимо да испустимо овај низ и ову атмосферу и даћемо све од себе да освојимо три бода. Сви играчи су спремни и свесни су значаја утакмице – рекао је Батак.

Тренер Воше је потврдио да је једино Марко Бјековић и даље ван строја због незгодне повреде.

– Нажалост, у питању је незгодна и тежа повреда, проблем са неком кошчицом у стопалу и не знамо када ће бити спреман и у протоколу. Кабић је напредовао физички и близу је да буде поптуно фит да можемо да га искористимо његов пун потенцијал – истакао је Батак.

Он је најавио и потенцијалне ротације у саставу услед густог распореда, пошто Воша већ у суботу дочекује Вождовац.

– Од утакмице до утакмице пратимо форму играча, а ми имамо три утакмице у кратком времену и зато немамо простора за јак тренажни процес и опоравак. Сигурно да ћемо гледати ко ће бити физички спремнији и тако ћемо и правити екипу – каже Батак.

Иако је Војводина сустигла Партизан и има прилику и да га престигне, Батак се не задовољава само тиме.

– Сада је тај притисак позитиван, да напредујемо, да победимо можда и неког бољег од себе на папиру, али ми то никада нећемо признати. Ова позиција је добра, али не сме да задовољава ни мене ни играче ни било кога у клубу. Морамо сви заједно да гледамо само ка напред и да изборимо што бољи пласман – закључио је Батак.

Утакмица Раднички 1923 – Војводина на програму је у среду у 16 часова.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Политика приватности.
I Accept